To je to što me zanima!

Roth i Antonija Šola ušli su u finale za Hit godine u 2021.

S obzirom na to da se nalazimo u prilično teškim vremenima, a koja utječu na sve naše živote, neka nam glazba i dalje bude zvonka radost i da nam je snage da iz svega ovoga izađemo još jači, poručio je Roth
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Zaljubljena sam. Te noći dok smo snimali osjetila se kemija'

'Cijena prave ljubavi', simbolična pjesma u ova teška vremena, koju su u duetu otpjevali frontmen grupe Vigor Mario Roth (38) i pjevačica Antonija Šola (40), suvereno je osvojila domaću nagradu publike - Cesaricu za Hit veljače.

Dobili su najveći broj glasova hrvatske publike na pet različitih glasačkih platformi. Ovom pobjedom ušli su u finale izbora za glavnu nagradu Cesarice početkom 2021. za Hit godine. Kokurencija su im bili: Jelena Rozga (42), Nina Badrić (47), Jacques Houdek (38) te Matija Cvek i Matija Dedić (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hvala vam, dragi ljudi, idemo dalje zajedno. Neka nas ova pjesma uvijek podsjeća na zajedništvo i dane kad shvaćamo da čovjek samo srcem dobro vidi, kao i na dane kad smo naučili bez čega možemo i što nam je zaista važno. Dane kad se ponovno učimo strpljenju, poštivanju sebe, drugoga i prirode koju uzimamo zdravo za gotovo. Vjerujem da ćemo nakon ovoga svi biti bolji jedni drugima i prema prirodi - istaknula je Antonija Šola u svojoj objavi povodom osvajanja ove laskave nagrade.  

- Osjećam veliku zahvalnost, prije svega prema glazbenim urednicima koji su dopustili da naša pjesma pronađe put do svakog slušatelja, a onda naravno, ništa manje važno, i prema svima onima koji su svojim glasovima nesebično pomogli da uđemo u utrku za Hit godine. Hvala našoj publici jer su oni jedini razlog zbog kojeg postojimo, a mišljenje publike u našem poslu jest najvažnije. Zato nam ovo priznanje posebno imponira. S obzirom na to da se nalazimo u prilično teškim vremenima, a koja utječu na sve naše živote, neka nam glazba i dalje bude zvonka radost i da nam je snage da iz svega ovoga izađemo još jači i sretniji. Grupa Vigor vam obećava puno, puno divnih i veselih koncerata čim ovo prođe, diljem Hrvatske i regije - zaključio je Roth.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Suzana' Mejaša i Vigora sada je novi hit: 'Zaista smo sretni'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zubrini angela 02.06.2020.

    Antonija Sola stvarno nezna pjevati !!!!

  • 26.03.2020.

    Zar su oni zapravo u vezi ili sam ja krivo shvatila?

  • Ivana Cvetkova 25.03.2020.

    Jednostavno najbolji 😘😘😘 ova ce pjesma biti i hit godine 🙏❤❤❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare