Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
79 komentara

'Zaljubljena sam. Te noći dok smo snimali osjetila se kemija'

Antonija kaže kako je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kad je napisala 'Cijenu prave ljubavi' samo je i njega mogla zamisliti u duetu

Foto: MARTINA CVEK-FOTO
79 komentara

Obožavam muževan glas, to me osvaja na prvu. Volim kada tako duboki glas oboji svaku izgovorenu riječ, a i paše mi u mojim pjesmama. Ja sam zaljubljena u tvoj glas, bilo je prvo što sam mu rekla osjetila se kemija u zraku, rekla je kantautorica Antonija Šola (40) o svom odnosu s kolegom Mariom Rothom (38), s kojim je uoči Valentinova snimila duet 'Cijena prave ljubavi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Antonija kaže kako je posljednjih godina tražila pjesmu koja bi odgovarala baš pjevaču benda Vigor i iste sekunde kad je napisala 'Cijenu prave ljubavi' samo je i njega mogla zamisliti u duetu.

Foto: MARTINA CVEK-FOTO

- Mario ima tu neku privlačnu energiju. Topao je čovjek i imaš osjećaj da ga poznaješ godinama. Zato i naša druženja jesu zabavna, spontana i iskrena - rekla je Šola.

Foto: MARTINA CVEK-FOTO

Njezin nježan i njegov snažan glas upravo su simbolika nježne ženske, naspram moćne muške energije. U tom kontrastu, ali i u skladu i snazi je i čarolija ove pjesme. Zato im je drago, kažu, da ju poklanjaju svojoj publici kao najljepši poklon za Valentinovo.

DALI SU JOJ I IME Vigor je oduševio australsku publiku pa je 'posvojio' koalu

- Nove pjesme koje mi se ponude ne slušam samo ušima nego ih moram osjetiti i metaforički, kožom. Ako se ne naježim, to nije pjesma za mene. Ta moja intuicija s godinama postaje sve jača, vjerujem svojem šestom čulu. Kolegica Antonija doista je jedan od velikih kantautora u zemlji i naša prva suradnja nije mogla bolje ispasti. Vjerujem da ću ovu njezinu pjesmu imati u repertoaru do kraja života - rekao je Roth.

Foto: MARTINA CVEK-FOTO

- Teško smo se usklađivali dok smo snimali pjesmu i video, što zbog svih obaveza koje imamo, putovanja i koncerata koje Mario sa Vigorom ima napretek. Unatoč tome on uvijek nađe vremena i javi se baš onda kad ga trebam pa se šalimo da je to već telepatija - rekla je Antonija, koja se jako raduje zbog nove suradnje jer je oboje glazbenika u pjesmu utisnulo osobnu priču i iskustvo.

Foto: MARTINA CVEK-FOTO

Dodaje da ju je plesna koreografija u novom video spotu očarala i donijela još jednu dimenziju jer savršeno opisuje uspone i padove ljubavi koja, i onda kad je neuzvraćena i ostavi bolan trag, nikada ne gubi sebe, već jednostavno voli i postoji.

- To je život. Ne znaš što je sreća dok ne upoznaš tugu, a ne znaš što imaš dok ne izgubiš sve - zaključuje Antonija.

Foto: MARTINA CVEK-FOTO

'Cijena prave ljubavi'  ljubavna je priča koju je ona proživjela i koja joj je neprocjenjivo iskustvo jer, objašnjava, i kad donese bol ona vrijedi jer izađeš jači. To je pjesma o ljubavi koja se ne gasi, nikada ne nestaje nego samo promijeni oblik.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Tema: Muzika

Message