Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

'Suzana' Mejaša i Vigora sada je novi hit: 'Zaista smo sretni'

Baš svi smo vjerovali u pjesmu i nadali se da će je publika prepoznati. Reakcije u prvih tjedan dana nadmašile su sva naša očekivanja, rekao je Nikola Bosilj, član sastava Mejaši

Foto: PROMO
6 komentara

Nova pjesma popularnih bendova već od prvog dana u radijskom eteru izaziva pažnju, a poslužit će kao izvrsna uvertira u njihove nove poslovne pothvate. Samo malo više od tjedan dana bilo je potrebno da Mejaši i grupa Vigor javno potvrde ono što su i pretpostavljali snimajući novu pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, sada i službeno imaju hit. Njihova pjesma 'Suzana' najveći je novi ulaz i skok ove godine na nacionalnoj hrvatskoj top listi. Također, niti jedna pjesma na top listi nije tako brzo rasla u ovoj godini. Uz to, pravi je zabavnjak. 

- Kad vjeruješ u ono što radiš i kad čvrsto stojiš iza toga, onda uspjeh i dobri rezultati neće izostati. Zaista smo sretni što je ova pjesma pronašla put do radijskih urednika i srca publike. To je najveća nagrada i najveća satisfakcija svakom izvođaču - rekao je pjevač Vigora Mario Roth (37). 

Foto: PROMO

Njegov kolega Nikola Bosilj iz Mejaša dodaje kako je u današnje vrijeme pjesmu teško prezentirati publici i stvoriti priliku da je svi čuju. 

- Mi smo u tome uspjeli. Kad smo snimali duet s Vigorom, znali smo da imamo odličnu stvar. Baš svi smo vjerovali u pjesmu i nadali se da će je publika prepoznati. Reakcije u prvih tjedan dana nadmašile su sva naša očekivanja što nam potvrđuju komentari publike, brojke na društvenim platformama i reakcija ljudi na koncertima. Zahvalni smo medijima koji su prepoznali ovaj svježi spoj dva popularna benda i pjesmu koja je dobila ono što zaslužuje - mjesto u srcima naše zajedničke publike - istaknuo je Bosilj. 

Foto: PROMO

Naime, čim su Mejaši na društvenim mrežama otkrili ime nove pjesme, uslijedila su brojna pitanja obožavateljica kad će opjevati njihovo ime. Jer, za očekivati je da nakon 'Zorice' i 'Ane' nastave niz.

- Naša 'Zorica' nije uopće ljubomorna. Ne smeta joj što će i nas i publiku od sad u zoru buditi 'Suzana'. Jako je samosvjesna i mlađoj nasljednici želi da ima barem upola klikova od nje - našalio se Edo Drakulić, pjevač benda Mejaši koji se, kao i grupa Vigor, mogu pohvaliti s više od deset milijuna YouTube pregleda na mnogim svojim pjesmama. A to su, kažu, koliko impresivne, toliko i obvezujuće brojke prema publici.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Tema: Muzika

Message