To je to što me zanima!

Samantha iz 'Seks i grada' o svom seksualnom životu izvan ekrana: Kasno sam procvjetala

Kim je sedam godina u vezi s Russellom Thomasom, britanskim inženjerom zvuka koji ju je osvojio dok je snimala prilog o ženskoj nesanici za emisiju 'Woman‘s Hour' na BBC Radiju 4
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Seks i grad', glumica Kim Cattrall (66) progovorila je o svom seksualnom životu koji se uvelike razlikuje od onog Samanthe Jones, fitkivnog lika kojeg je utjelovila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako uloga koju je utjelovila u poznatoj seriji prati lik Samanthe koja je seksualno nesputana i otvoreno, Kim je otkrila da privatno nije takva. U podcastu 'Modern Love' u organizaciji The New York Timesa na Tribeca film festivalu priznala je da je 'kasno procvjetala', kako navodi People.

 - Kada govorimo o intimi, po tom pitanju kasno sam procvjetala - otkrila je.

konačno dolazi Samantha će se pojaviti u filmu 'Seks i grad', ali su joj ispunili uvjete: Ne želim biti blizu njih

Kim je sedam godina u vezi s Russellom Thomasom, britanskim inženjerom zvuka koji ju je osvojio dok je snimala prilog o ženskoj nesanici za emisiju 'Woman‘s Hour' na BBC Radiju 4.

 

- Ostali smo u kontaktu, a onda je on došao k meni u Vancouver. Bilo je vrlo hrabro od njega jer se zapravo nismo poznavali osim što smo bili na nekoliko zajedničkih obroka. Ali, došao je, odlično smo se slagali i od tada smo zajedno - rekla je jednom prilikom.

Kim je tri puta bila u braku. Prvom je suprugu Larryju Davisonu rekla 'da' 1977.  no brak je dvije godine nakon poništen.

Početkom 80-ih udala se za Andrea J. Lysona i zbog njega se preselila u Njemačku, a razveli su se poslije sedam godina. Njezina treća sreća bio je američki dizajner audio opreme i osnivač istoimene tvrtke, Mark Levinson.

 U usporedbi s bivšima, vezu s Thomasom opisala je kao jednostavnu i laku.

RAZVESELILA OBOŽAVATELJE Samantha se vraća u Seks i grad nakon što je napala kolegicu: Imala je uvjete za svoj povratak

Inače, nakon nekoliko godina pauze, Kim će se ponovno pojaviti u ulozi Samanthe, ali odvojeno od ostatka grupe.

Prema izvorima, glumica je odbila snimanje sa svojim bivšim kolegicama Sarah Jessicom Parker (58), Cynthijom Nixon (57) i Kristin Davis (58), kako je naveo Page Six

KRISTIN DAVIS Glumica iz 'Seks i grada' otkrila koje je epizode mrzila snimati: 'Stvarno sam bila bijesna...'

Njihove prve svađe pojavile su se kad je Kim odbila biti u trećem filmu 'Seksa i grada' jer je smatrala da nije pošteno da Sarah Jessica Parker ima puno veći honorar od njih tri.

Tako treći film nije ni snimljen, već samo dva. Priča se nastavlja kroz seriju 'And Just Like That...', u kojoj nema Samanthe, odnosno ona živi u Londonu, a sada će se u drugoj sezoni ponovno pojaviti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 18.06.2023.

    dobra glumica

  • 18.06.2023.

    Definitivno nije bilo ispravno dati SJP puno veci honorar jer Kim je isto toliko zadužena za uspjeh serije, ako ne i više. Šteta što će se i ovaj put pojaviti samo na kratko. I btw, odlično izgleda za svoje godine, možda je čak i najatraktivnija od njih četiri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare