To je to što me zanima!

Sestra Georgea Michaela umrla na njegovu 3. godišnjicu smrti

George i Melanie su bili vrlo bliski od rođenja, a ona je putovala svijetom s njim na vrhuncu njegove slave. Željela je dati do znanja da je njezin brat ponosan što je homoseksualac
Vidi originalni članak

Melanie Panayiotou, sestra glazbene legende Georgea Michaela, umrla je u 56. godini, točno tri godine od njegove smrti na Božić 2016. godine, piše Mirror. Frizerku je u njezinom londonskom domu 25. prosinca pronašla starija sestra Yioda Panayiotou. 

GODIŠNJICA SMRTI Michaela je izdalo srce prije tri godine: Za tebe je bilo prerano

- Policiju je u srijedu oko 19.35 sati nazvala hitna pomoć i izvijestila ih o iznenadnoj smrti žene na adresi Oak Hill Park, NW3 - javljaju iz metropolitanske policije. Istražitelji još rade na slučaju, a policija smrt ne tretira kao sumnjivu. 

George i Melanie su bili vrlo bliski od rođenja, a ona je putovala svijetom s njim na vrhuncu njegove slave. Željela je svima dati do znanja da je njezin brat ponosan što je homoseksualac.

Melanie je bila presretna kada je u studenom promovirala romantičnu dramu 'Posljednji Božić' koji je inspiriran Michaelovim hitom 'Last Christmas'. U filmu se puštaju i ostale njegove pjesme, kao i nikada objavljena 'This Is How (We Want You To Get High)'.

- Moja obitelj i ja nadamo se da uživate u filmu i glazbi našeg brata. On je obožavao Božić - rekla je tada. 

Preminula je samo dva dana nakon što je objavila priopćenje u ime cijele obitelji u kojem se zahvalila Georgeovim obožavateljima za svu ljubav.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • creepylighthouse 27.12.2019.

    Usutkali su je (zna se tko) .

  • Fenix_7 27.12.2019.

    Mislim, ono, stvarno razlog za ponos....

  • Veseli odojak 27.12.2019.

    Došao brat po nju.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare