To je to što me zanima!

Sestra Jacksona: 'Volim brata, ali zlostavljao je maloljetnike...'

Ako budem šutjela, to znači da sam na njegovoj strani i da umanjujem žrtvu te djece, što je pogrešno, rekla je LaToye prije 22 godine za MTW nakon što su počele kružiti priče da je pjevač pedofil
Vidi originalni članak

Dokumentarac 'Leaving Neverland' o pričama Jamesa Safechucka (41) i Wadea Robsona (36) koje je kralj popa Michael Jackson navodno seksualno zlostavljao podiže sve više prašine. Britanski Daily Mail pronašao  je intervju LeToye Jackson iz 1993. godine u kojemu ona priznaje kako joj je brat pedofil. 

ISPOVIJEST ŽRTVE PEDOFILIJE 'Michael i ja vjenčali smo se kada sam imao deset godina...'

- Michael Jackson je moj brat, ali ne mogu i neću biti tiha sudionica u njegovim zločinima protiv malene nevine djece. Ako budem šutjela, to znači da sam na njegovoj strani i da umanjujem žrtvu te djece, što je pogrešno - rekla je LeToye prije 22 godine za MTW nakon što su počele kružiti priče da je pjevač pedofil.

ZBOG ZLOSTAVLJANJA Želje slušatelja: Na radiju više ne puštaju Jacksonove hitove

- Što bi muškarac od 35 godina radio s dječakom trideset dana? I ja sam žrtva zlostavljanja i znam da će djeca ostatak života biti uplašena. Volim svog brata, ali više mi je žao te djece - dodala je sestra. 

ISPOVIJESTI IZ DOKUMENTARCA: 'Michael me počeo zlostavljati kada sam imao samo 7 godina'

I Jacksonov ranč, popularni 'Neverland' nakon pjevačeve smrti stavljen je na prodaju. Impozantno imanje koje se proteže na gotovo 1100 hektara, a nalazi se izvan Sante Barbare u Kaliforniji, prije četiri godine držalo je cijenu od 640 milijuna kuna

Imanje je godinama na lošem glasu zbog optužbi da je pjevač tamo zlostavljao djecu, a zbog toga nije bilo ni zainteresiranih kupaca. U međuvremenu, tvrtka za upravljanje fondovima 'Colony Capital' kojoj je po darovnom ugovoru pripalo imanje obnovila je 'Neverland'. Više nema zabavnog parka, a ranč je vratio originalan naziv 'Sycamore Valley Ranch' kako se zvao 80-ih prije nego što ga je kupio Jackson.

PARIS JACKSON Kći kralja popa: 'Film o očevoj pedofiliji mi je uništio karijeru'

- Bilo je puno vazelina na Neverlandu, jako puno u Michaelovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef, i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s djecom, poput ružičaste sobe, željeznička soba, vojnička soba - rekla je Adrian McManus (56) . Navodno su dječaci pokojnog pjevača najviše posvećivali za vrijeme vikenda, kupali se s njim goli u jacuzziju, a on bi ih za to vrijeme držao za ruke i ljubio. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 09.03.2019.

    nisam neki njegov fan, ali znam pjesme. sute do sada i kao ovo-ono, sto se budale niste prije javili kasno palite

  • ludakvanca 08.03.2019.

    I da je sve to istina koga sad briga...

  • ludakvanca 08.03.2019.

    On je zlostavljao djecu a roditelji su sutjeli godinama...ma daj molim te

Komentiraj...
Vidi sve komentare