To je to što me zanima!

Sjećate li se Samanthe Fox? Bila je san muškaraca, a sada su je uhitili na letu zbog ludovanja...

Izvori su za The Sun rekli kako je Sam 'izletjela' iz aviona, čime ga je prisilila da se okrene na pisti i odustane od polijetanja u Londonu
Vidi originalni članak

Nekadašnja popularna pjevačica Samantha Fox (57) provela je noć u zatvoru nakon 'pijanog ludovanja' na letu British Airwaysa od Heathrowa do Münchena, javlja Daily Mail.

SAMANTHA FOX Bila je seks bomba 80-ih, a sada se udala za djevojku Lindu

Izvori su za The Sun rekli kako je Sam 'izletjela' iz aviona, čime ga je prisilila da se okrene na pisti i odustane od polijetanja u Londonu.

Policija je potvrdila da su uhitili ženu u 50-ima zbog sumnje da je bila pijana u zrakoplovu. Ipak, pustili su je uz jamčevinu do ožujka.

SJEĆATE LI IH SE? Pogledajte kako danas ove seks bombe 80-ih izgledaju. Mnoge od njih su neprepoznatljive

Sam je izjavila kako joj je 'duboko žao zbog bilo kakvih smetnji' i da pomaže policiji u istrazi.

Dok je provodila noć u zatvoru, njezini suputnici bili su prisiljeni provesti noć u hotelu prije nego što su dan kasnije mogli krenuti za put.

SAMANTHA FOX Jedna od najzgodnijih pjevačica 80-ih za svoj je 55. rođendan najavila da se udaje za djevojku

Uhićenje je uslijedilo jer se Sam teško nosi s tugom zbog gubitka svoje mlađe sestre Vanesse prošle godine. Vanessa je umrla sa samo 50 godina u ožujku, devet dana nakon što je pala u komu u svom domu poslije srčanog udara.

Samo mjesec dana prije Vanessine smrti, Sam je progovorila o smrti partnerice Myre Stratton s kojom je bila 16 godina u vezi, a koja je umrla 2015. nakon borbe s karcinomom. Priznala je kako 'nije htjela pokazati ljudima' da je utonula u tugu nakon njezine smrti.

POGLEDAJTE KAKAV NEOBIČAN SAVJET NAM JE DALA NATALIJA ĐORĐEVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pobotchnick Leeyoobo 22.01.2024.

    U to doba nije bilo filmova kad hoćeš, nema huba ni xxx, tko ima video rekorder taj je kralj. Nama ostalima bio je dovoljan jedan poster i koja sličica. Ostalo radi mašta.

  • XM12 22.01.2024.

    Kad sam bio mladji, strasno mi se svidjala.Al' kad sam procitao da je LEZBEJKa ,odmah sam se ohladio od nje.

  • Mario Lončar 22.01.2024.

    sad je poznata po cirozi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare