To je to što me zanima!

Slavna voditeljica sve rastužila natečenim nogama, teško hoda

Njeno stanje karakterizira oticanje jednog ili više ekstremiteta prilikom kojeg se u međustaničnim prostorima nagomilava limfa koja ne otječe ni limfnom ni venskom cirkulacijom
Vidi originalni članak

Američka televizijska voditeljica Wendy Williams (56), koja se proslavila vlastitom emisijom 'The Wendy Williams Show', boluje od limfedema. Ima otečena stopala koja su 'pozelenjela' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko je slavna TV voditeljica u rozom? 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paparazzi su je već nekoliko puta 'ulovili' na ulicama, gdje je pokazala kako joj izgledaju noge i stopala. Početkom mjeseca snimili su je kako hoda prema svom studiju u New Yorku. 

Zaštitar joj je pomogao da izađe iz automobila te joj je nosio torbicu. No čini se kako Wendi i dalje otežano hoda što rastužuje njezine fanove diljem svijeta. 

Njeno stanje karakterizira oticanje jednog ili više ekstremiteta prilikom kojeg se u međustaničnim prostorima nagomilava limfa koja ne otječe ni limfnom ni venskom cirkulacijom. 

Voditeljica u javnosti većinom nosi duge haljine i visoke cipele kako bi prekrila noge. Tijekom karantene Wendy je smršavila 11 kilograma te sada izgleda zdravije no što je prije.

BORI SE S BOLEŠĆU Slavna voditeljica sve šokirala nogama, zelene joj i natekle...

- Jednostavno, hrana mi se počela gaditi. Nije namjerno - rekla je nedavno u svojoj emisiji. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jabuka5 09.10.2020.

    neka te Isus ozdravi , draga ženo , molim ga

  • 09.10.2020.

    mmmmn privlačni gležnjevi mmm

  • trpaj_sirotinju 09.10.2020.

    grozna osoba,može se reći da ju je karma dohvatila

Komentiraj...
Vidi sve komentare