To je to što me zanima!

Snimanje Batmana se nastavlja

Iako su fanovi Batmana popljuvali glumca Pattinsona, zvijezdu 'Sumrak sage', kada su čuli da će on utjeloviti stripovskog junaka, trailer koji je izašao krajem kolovoza ih je oduševio
Vidi originalni članak

Početkom rujna su iz produkcijske kuće Warner Bros potvrdili da je snimanje njihovog najvećeg projekta najavljenog za iduću godinu, Batmana' trenutačno zaustavljeno, a sve zbog toga što je jedan član postave zaražen koronom.

Iako nije bilo potvrđeno, šuškalo se kako se radilo o glumcu Robertu Pattinsonu (34). Snimanje u Hertfordshireu u Engleskoj je bilo pauzirano, a sada se sve vraća u 'normalu' i scene su se ponovno počele snimati, potvrdili su to iz Warner Brosa, pišu strani mediji

Ovo nije prvi put da se snimanje filma moralo zaustaviti. Isto su zbog pandemije korona virusa učinili i u ožujku. Sad su se svi vratili na posao, a izvori bliski glumačkoj postavi tvrde kako je ostalo još svega nekoliko scena koje još nisu snimljene. 

'The Batman' u distribuciji Blitza, u kina bi trebao doći u listopadu 2021. godine, u 3D, 2D i IMAX formatima, ali ne zna se hoće li im obustava snimanja zbog korone u konačnici pomrsiti planove.

- Svi smo se nadali da ćemo se što prije vratiti poslu i bilo je užasno što smo morali opet zaustaviti snimanje svega tri dana nakon što smo ga započeli - rekao je član postave. U kolovozu je scenarist Mattson Tomlin (30) tvrdio kako sigurno neće biti kašnjenja, ali tada nije znao da će se ekipa sa seta morati 'odmarati' dva tjedna jer je netko bio pozitivan na koronu.

POGLEDAJTE NAJAVU Stiže najmračniji Batman ikada: Zvijezda 'Sumraka' je novim trailerom svima začepila usta

Iako su fanovi Batmana popljuvali glumca Pattinsona, zvijezdu 'Sumrak sage', kada su čuli da će on utjeloviti stripovskog junaka, trailer koji je izašao krajem kolovoza 'začepio' im je usta. Službeni trailer je, kako pišu, mističan i fantastičan. Ovaj Batman će biti najmračniji do sada, što se u najavi vidi kroz glazbu i kadrove. Trenutačno je to najiščekivaniji film godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • warden 19.09.2020.

    Affleck je bio odličan i kao Batman i kao Bruce Wayne. Posebno se istaknuto u scenama borbe. Bale je bio odličan u 1 dijelu Batmana no u 2 i 3 dijelu je bio dosta smršavio radi pripreme za drugi film pa su mu scene borbe bile dosta sporije i manje kreativne. No 2 dio je spasio Ledger koji je maestralno od glumio joker. No najbolji Batman ikad je Michael Keaton. On je bio strah i trepet za kriminalce posebno u 1 dijelu kada se je činio kao lik iz horor filmova. Poseban dodatak je bio taj što mu je Joker u toj verziji ubio roditelje. Kojeg je maestralno od glumio Nicolson

  • Šumarko 18.09.2020.

    Pa evo ovi su isto mrzili Afflecka na početku a sad kada je odstupio od uloge shvatili su da je Affleckov Batman bio najbolji i najbrutalniji ikad, dajte Pattinsonu šansu.

  • komentator__Luka 18.09.2020.

    pa korona je počela kad je kinez pojeo batmana

Komentiraj...
Vidi sve komentare