Show

Komentari 144

Stiže najmračniji Batman ikada: Zvijezda 'Sumraka' je novim trailerom svima začepila usta

Stiže najmračniji Batman ikada: Zvijezda 'Sumraka' je novim trailerom svima začepila usta

Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela Keatona, Bena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada mračnu ulogu preuzima Robert Pattinson

Iako su fanovi Batmana žestoko popljuvali glumca Roberta Pattinsona (34), zvijezdu 'Sumrak sage', kada su čuli da će utjeloviti stripovskog junaka, novi trailer im je 'začepio' usta. Službeni trailer je, kako pišu, mističan i fantastičan. Ovaj Batman će biti najmračniji do sada, što se u najavi vidi kroz glazbu i kadrove. Trenutno je to najiščekivaniji film godine...

POGLEDAJTE TRAILER:

Redatelj filma Matt Reeves (54) u traileru, kroz par upečatljivih scena dao je naslutiti kako se Pattinson snašao u ulozi Mračnog viteza, ali i što obožavatelje očekuje u novom filmskom nastavku. Batman izgleda moćno, a Batmobile su redizajnirali pa, barem izvana, više ne izgleda futuristički. 

Produkcija filma bila je zatvorena zbog pandemije korona virusa, ali snimka koju je redatelj Reeves objavio za DC-jevu FanDome virtualnu konvenciju vrlo je dobar uvid u ono što obožavatelji maskiranog superjunaka mogu očekivati.

Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela Keatona, Bena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada mračnu ulogu preuzima Robert Pattinson kojeg ovih dana možemo vidjeti u jednoj od naslovnih uloga u novom Nolanovom filmu 'Tenet'. Trailer otkriva još nekoliko novih likova, uključujući Jeffreyja Wrighta kao Jamesa Gordona i Zoe Kravitz u ulozi Catwoman. Može se čuti i Andyja Serkisa kao Alfreda.

Reeves je također otkrio i kako mnogi od likova tek postaju ono po čemu su prepoznatljivi, pa tako Selina Kyle, primjerice, nije još uvijek Catwoman. I Riddler, a i Pingvin tek su na početku svoje kriminalne karijere.

The Batman u distribuciji Blitza, u kina dolazi u listopadu 2021. godine, u 3D, 2D i IMAX formatima.

Najčitaniji članci