To je to što me zanima!

Sofija i Jović pokazali u kakvom luksuzu žive: 'Ljubomorna sam'

Veliko manje nalazi se u Španjolskoj, a Sofija se svakodnevno na društvenim mrežama hvali u kakvom luksuzu živi. Nedavno je pokazala i kupatilo, a brojni pratitelji komentirali su kako je veće od njihove sobe
Vidi originalni članak

Atraktivna srpska manekenka Sofija Milošević (30) i njezin zaručnik, srpski nogometaš Luka Jović (22) koji igra za Real Madrid, nedavno su dobili sina Alekseja.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nego što je sin došao na svijet, Sofija i Luka preuredili su luksuznu vilu. Srpski mediji pišu kako je par uložio stotine tisuća eura u svoj novi dom, a manekenka je bila zadužena za estetski dio. 

Veliko manje nalazi se u Španjolskoj, a Sofija se svakodnevno na društvenim mrežama hvali u kakvom luksuzu živi. Nedavno je pokazala i kupatilo, a brojni pratitelji komentirali su kako je veće od njihove sobe. 

- Biti majka najbolja je uloga na svijetu. Naučio si me što je bezuvjetna ljubav. Volim te najviše i sretna ti tri mjeseca - napisala je manekenka. I dok su neki fanovi komentirali malenog Alekseja, drugi su pisali kako zavide Sofiji na skupocjenoj nekretnini u kojoj živi. 

Sofija je nakon poroda umorna, no nedavno je priznala kako je unatoč tome jako sretna.

SOFIJA MILOŠEVIĆ Srpska manekenka iznenadila izgledom: Pozirala bez šminke

- Preumorna sam, što je i normalno, ali zato je beba naspavana. Još sam pod dojmom svega što se dogodilo. Gledam to malo stvorenje u naručju i razmišljam kako je život čudo, jedno veliko čudo! - rekla je za HELLO!.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • DenisDeniss 06.01.2021.

    1feet - Kad ćeš vratit videorekordere i radijatore koje si pokrao sa svojom satnijom ?

  • Kninža 06.01.2021.

    Veliko manje !?

  • jamesbond7777 06.01.2021.

    Od pojasa prema gore jos more proc, ali nogice ko u srnice tu da se zaleti musko pa to ko škrakice ima da puca svaka kost.. 🙄🙄😎😊😊😊😊😊🙆‍♂️🤦‍♂️😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare