To je to što me zanima!

Srpski mediji: Vidojevom ocu je pozlilo nakon sprovoda, liječnici su morali brzo intervenirati

Sin mi je umro, to je nešto što mi je cijelo vrijeme pred očima. Kad mi bude bolje i kad se osvijestim da Vidoja više nema, progovorit ću o svemu, rekao je Miša Grof srpskim medijima
Vidi originalni članak

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Ristoviić ex Pišek (46) pokopan je u četvrtak u Beogradu, a njegovom ocu Viktoru Ristoviću, poznatijem kao Miša Grof, pozlilo je nakon sprovoda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istaknuo da se ne može pomiriti s činjenicom da mu je sin umro, zbog čega mu je naglo pozlilo, pa su liječnici morali intervenirati, piše Kurir.rs.

- Nemam trenutačno snage mnogo pričati. Znam da ima milijun pitanja za mene. Teško dišem, doktori su oko mene i cijeli dan sam proveo u krevetu. Naglo mi je pozlilo, bolje je da je uvijek netko tu pored da može uskočiti ako se nešto dogodi - rekao je te dodao da će kasnije progovoriti o svemu.

- Mislim da je sada najmanje bitno to što se događalo u stanu za koji me pitate. Sin mi je umro, to je nešto što mi je cijelo vrijeme pred očima. Kad mi bude bolje i kad se osvijestim da Vidoja više nema, progovorit ću o svemu - rekao je Viktor.

ONA JE VLASNICA NEKRETNINE Nikolini je nakon smrti supruga Vidoja ostao kredit od 800.000 eura: Kupili su vilu u Zagrebu

Srpski mediji pišu da se Miša poslije sprovoda zatvorio u kuću, a u posjetu mu je, uz obitelj, došao još samo dobar prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Vanci19 16.05.2022.

    Kad čitam ove degutantne komentare od toga kome će imovina pa do toga kako je umro pitam ima li u vama imalo osjecaja. U ovom trenutku kad roditelju umre dijete zar stvarno mislite da su novci i ostale gluposti koje pisete važne.Stavite se u položaj da se bilo kome od vas to desi mozda budete kulturniji.Cijeloj obitelji Ristovic iskreno saucesce i nek vam bog da snage za dalje.

  • japanokinezjapano 15.05.2022.

    Ristoje je bez dana staža postao mega zvijezda koja ima opljačkane umjetnine i novac na bacanje, jedno je sigurno, ništa nije mogao da ponese sa sobom. Tako i taj grofov miš neće ništa da ponese i sve će da mu ostane. 

  • habanero 15.05.2022.

    Tesko mu je , ali ne zanimaju nas  vjesti iz srbije   ne zanima nas pisek

Komentiraj...
Vidi sve komentare