To je to što me zanima!

Što će biti s Kellyjem kad izađe iz zatvora? Čeka ga niz strogih mjera, liječenje i daljni nadzor

Tužitelji su rekli da je Kelly posebno opasan za društvo, jer je nastavio sa svojim kriminalnim ponašanjem godinama nakon što mu je suđeno u Chicagu za seksualne zločine
Vidi originalni članak

R. Kelly (55) će biti u svojim osamdesetima kada izađe iz zatvora, ali još uvijek postoji zabrinutost da će pjevač ostati prijetnja, posebno maloljetnicima, pa će morati živjeti pod nizom strogih uvjeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada je sutkinja Ann M. Donnelly izrekla Kellyjevu 30-godišnju kaznu za savezne seksualne zločine, ona je također odredila brigu za mentalno zdravlje pjevača nakon njegovog puštanja na slobodu. Prema liječnicima, njegovo liječenje će uključivati terapiju nespecificiranog seksualnog poremećaja, a mora izbjegavati svaki kontakt s bilo kim mlađim od 18 godina, piše TMZ.

Tužitelji su rekli da je Kelly posebno opasan za društvo, jer je nastavio sa svojim kriminalnim ponašanjem godinama nakon što mu je suđeno u Chicagu za seksualne zločine. Sutkinja je naredila da Kelly mora obavijestiti svakoga tko odluči živjeti s njim da je seksualni prijestupnik.

Jedini način na koji će mu biti dopušteno biti u blizini osobe mlađe od 18 godina je ako je to član obitelji ili ako je u terapijskom okruženju s prisutnom 'odgovornom odraslom osobom'. 

OSUDILI ZLOSTAVLJAČA Život sa seksualnim predatorom R. Kellyem: 'Ponižavao me, ni na WC nisam smjela bez pitanja'

Kelly će ostati pod nadzorom još pet godina nakon što izađe iz zatvora, i to je samo za ovu presudu. Još ga čeka jedno savezno suđenje i dva državna suđenja, a ako bude ponovno osuđen, vjerojatno će se suočiti s još više ograničenja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Imperatrice 02.07.2022.

    Jedan od rijetkih slučajeva gdje novac i popularnost nisu utjecali na presudu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare