To je to što me zanima!

'Suosjećam s ugostiteljima, ali naš Stožer je kao Muppet Show'

Remi je uz status objavila i snimku na kojoj se vidi kako su se nakon pitanja našeg novinar Božinović i Capak zbunili, a kao odgovor na pitanje kratku su rekli da su ugostiteljski objekti ranijom odlukom zatvoreni
Vidi originalni članak

Zašto na misnim slavljima treba biti sedam kvadratnih metara po vjerniku, a ugostiteljima se ne dopusti da rade uz sedam kvadratnih metara po gostu, bilo je to pitanje našeg novinara upućeno Stožeru na presici u petak.

Reakcija šefa Nacionalnog stožera Davora Božinovića i Krunoslava Capaka izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a komentiranju se priključila i Mirela Priselac Remi. 

- Suosjećam s ugostiteljima. Ovaj Stožer je kao Muppet Show. Smijurija - napisala je pjevačica na svom Facebook profilu, a brojni pratitelji podržali su njezinu objavu. 

Remi je uz status objavila i videosnimku na kojoj se vidi kako su se nakon pitanja našeg novinar Božinović i Capak malo zbunili, a kao odgovor na pitanje kratku su rekli da su ugostiteljski objekti ranijom odlukom zatvoreni. 

ZBUNILO IH PITANJE Za crkve popustili mjere, zašto onda nisu i za kafiće? Capak: 'Vjernici trebaju duhovni mir'

- Odgovor na pitanje zašto im se ne omogući zapravo nemoguć - rekao je Capak. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S REMI:

Idi na 24sata

Komentari 30

  • isoc 20.12.2020.

    nas sozer je u banani, ali i takav je opet liberalniji negi svi ostali u susjedstvu... nemam nist protiv konstruktivnih kriticara, ali dok cujem ekipu ko sto je ova, ima dve pjesme a zali se jer ne moze kruha preko njih zaradjivat...zeno, imas visoku strucnu spremu, bavi se onim za sto si se skolala..

  • Plenković 19.12.2020.

    Samo si ti falila

  • DarkJamNinja 19.12.2020.

    drš se drečanja.... sve ostalo kaj prozbori mi muka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare