Show

Komentari 30

'Suosjećam s ugostiteljima, ali naš Stožer je kao Muppet Show'

'Suosjećam s ugostiteljima, ali naš Stožer je kao Muppet Show'

Remi je uz status objavila i snimku na kojoj se vidi kako su se nakon pitanja našeg novinar Božinović i Capak zbunili, a kao odgovor na pitanje kratku su rekli da su ugostiteljski objekti ranijom odlukom zatvoreni

Zašto na misnim slavljima treba biti sedam kvadratnih metara po vjerniku, a ugostiteljima se ne dopusti da rade uz sedam kvadratnih metara po gostu, bilo je to pitanje našeg novinara upućeno Stožeru na presici u petak.

Reakcija šefa Nacionalnog stožera Davora Božinovića i Krunoslava Capaka izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a komentiranju se priključila i Mirela Priselac Remi. 

- Suosjećam s ugostiteljima. Ovaj Stožer je kao Muppet Show. Smijurija - napisala je pjevačica na svom Facebook profilu, a brojni pratitelji podržali su njezinu objavu. 

Remi je uz status objavila i videosnimku na kojoj se vidi kako su se nakon pitanja našeg novinar Božinović i Capak malo zbunili, a kao odgovor na pitanje kratku su rekli da su ugostiteljski objekti ranijom odlukom zatvoreni. 

- Odgovor na pitanje zašto im se ne omogući zapravo nemoguć - rekao je Capak. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S REMI:

Najčitaniji članci