To je to što me zanima!

Suri izrasla u mladu ljepoticu, a otac Tom ju nije vidio godinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njihova kći danas slavi rođendan, a on ju ne viđa iako ima dopuštenje. Nakon razvoda donesena je sudska odluka da ima pravo provesti s njom nekoliko dana mjesečno, govore strani izvori
Vidi originalni članak

Suri Cruise (15), kći holivudskih glumaca Katie Holmes (42) i Toma Cruisea (58) izrasla je u prekrasnu mladu djevojku, a javnost ju najčešće pamti kao skromnu djevojčicu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko godina fotografi su je 'uhvatili' kako prodaje limunadu na štandu u New Yorku. Premda su njeni roditelji multimilijunaši, dvanaestogodišnjakinja tada, željela je zaraditi vlastiti džeparac. Suri je tako prodavala limunadu za 2 dolara (oko 12 kuna) po časi i zaradila punu kutiju novca. Nakon što je marljivo radila na štandu, Suri se tada otišla igrati u park, a povela je i svog psića.

Njezina majka, rijetko objavljuje fotografije djevojčice jer na taj način želi zaštiti njezinu privatnost. Ipak, za 14. rođendan, Katie je objavila fotografiju malene Suri ispod koje su mnogi, u komentarima, njezinoj kćeri poželjeli sretan rođendan.

O djevojčici rijetko možemo čuti neke novosti. Ipak, poznato je kako ju otac nije posjećivao nakon razvoda s glumicom, a tada se pretpostavljalo da je glavni krivac za prekid kontakta s djevojčicom - scijentološka crkva. Tom je u zajednicu pokušao uvući i Suri i Katie, ali je glumica poduzela sve kako bi se izvukla.

Tom je tijekom Katiene trudnoće kupio kućni ultrazvuk i pomno pratio tijek trudnoće. Liječnici su kritizirali njegov postupak jer je samo bolničko osoblje osposobljeno pratiti trudnoću putem medicinskih aparata. Imao je i neke bizarne molbe kojih se Katie morala pridržavati tijekom poroda, kao na primjer da mora biti tiha, prenosi Mirror.

PRIZNAO 'Suri nisam vidio 110 dana, a scijentologija je razlog rastave'

Prema scijentološkoj crkvi, tijekom poroda mora biti apsolutna tišina, a žena koja se porađa se mora suzdržati od pričanja i vikanja, jer vjeruju da to može naštetiti djetetu.

POSVETILA JOJ SE Suri joj je najvažnija: Katie ne izlazi jer želi biti ‘dobra majka’

Nakon razvoda od Toma, Katie je dobila naputke da pet godina ne smije pričati o njihovom braku ili imati javnu vezu, a nad Suri ima puno skrbništvo.

- Katie smije imati vezu, samo ne smije izlaziti u javnost i dopustiti da ima kontakte sa Suri - rekao je izvor blizak obitelji za Radar. Katie je nakon razvoda započela tajnu vezu s glumcem Jamiejem Foxxom s kojim je prekinula vezu prošle godine, a sada je u vezi s Emiliom Vitolo (33) s kojim je viđena više puta u javnosti.

Kasnije su započele priče kako se Tom ipak želi vratit u život kćeri te da je napustio scijentološku crkvu. Ipak, konkretnih dokaza da poznati glumac ponovno viđa svoju kćer, nikada nije bilo. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 18.04.2021.

    A neki bi ruku dali samo da postanu roditelji...

  • mala vatra 18.04.2021.

    Ne bude on ništa napustio...ne može i ne smije...a to kaj ne viđa kćer manje bitno njemu...glumac dobar...otac nula...

  • beatrice333 18.04.2021.

    Kad se predas sotoni, nista nije kako treba. Steta za njega,

Komentiraj...
Vidi sve komentare