Obavijesti

Show

Komentari 24

'Suri nisam vidio 110 dana, a scijentologija je razlog rastave'

'Suri nisam vidio 110 dana, a scijentologija je razlog rastave'
5

Tom Cruise pod zakletvom je rekao da je njegova religija unijela razdor između njega i Katie Holmes. Dodao je kako Suri (7) više ne prakticira scijentologiju

VIDEO

Medijsku kompaniju Bauer Publishing Co. tužio je jer su tabloidi Life & Style te In Touch prošle godine pisali da je napustio kćer nakon što se 29. srpnja 2012. rastao od Katie Holmes (34). Tom Cruise (51) zbog toga traži 50 milijuna dolara (oko 280 milijuna kuna).

Na saslušanju na kojem je bio zbog tužbe, glumac je otkrio detalje iz privatnog života koji su dosad bili tajna. Transkript sa saslušanja objavio je Radaronline. Tom je pod zakletvom rekao da Suri (7) nije vidio čak 110 dana nakon rastave te da je djevojčica pod njegovim utjecajem prakticirala scijentologiju. 

Priznao da je scijentologija bila jedan od razloga za rastavu

- Vrijeđa me kad me pitate je li Katie morala štititi Suri od scijentologije. To je moja religija i smatram da je uvredljivo insinuirati da bi ja trebao štititi svoje dijete od vjere - rekao je Cruise. 

Podsjetimo, jedan od glavnih razloga za rastavu zvjezdanog para bila je upravo scijentologija. Katie se bojala negativnog utjecaja jer je i sama prolazila razne neugodnosti. Cruise je u svom iskazu potvrdio da je religija bila velika barijera između njega i Katie. 

Priznao da kćer nije vidio 110 dana

Uzrujao se jer je odvjetnica koja ga je ispitivala, prema njegovu mišljenju, previše pojednostavila stvari.

- Kad se dvoje ljudi rastane, stvari se zakompliciraju. Ne može se reći da je Katie bila podređena u odnosu na mene i da sam je ja, ili to što prakticiram scijentologiju, u bilo čemu sprečavao - rekao je glumac.

Rekao je da je istina da kćer nije vidio 110 dana, no stalno su, kaže, pričali telefonom. Napomenuo je da Suri priča lijepe priče i da ona voli razgovarati s njim. Svjestan je, ipak, da razgovori ne mogu zamijeniti druženje. Razljutilo ga je kad ga je odvjetnica usporedila s njegovim ocem, Thomasom Mapotherom III., koji je njega i njegovu majku napustio kad je Tom bio dijete. 

- Ta usporedba je jako uvredljiva - rekao je Tom koji je, kako je napomenula odvjetnica na ispitivanju, našao vremena da u jednom danu dođe na veliku proslavu u scijentološkom centru i vrati se na set i nastavi sa snimanjem, no nije mogao napustiti set kako bi vidio kćer.

Cruise na sudu: Suri nisam ni na koji način isključio iz života

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...