Obavijesti

Show

Komentari 11

Suri izrasla u mladu ljepoticu, a otac Tom ju nije vidio godinama

Suri izrasla u mladu ljepoticu, a otac Tom ju nije vidio godinama
6

Njihova kći danas slavi rođendan, a on ju ne viđa iako ima dopuštenje. Nakon razvoda donesena je sudska odluka da ima pravo provesti s njom nekoliko dana mjesečno, govore strani izvori

VIDEO

Suri Cruise (15), kći holivudskih glumaca Katie Holmes (42) i Toma Cruisea (58) izrasla je u prekrasnu mladu djevojku, a javnost ju najčešće pamti kao skromnu djevojčicu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Tom Cruise 01:18

Prije nekoliko godina fotografi su je 'uhvatili' kako prodaje limunadu na štandu u New Yorku. Premda su njeni roditelji multimilijunaši, dvanaestogodišnjakinja tada, željela je zaraditi vlastiti džeparac. Suri je tako prodavala limunadu za 2 dolara (oko 12 kuna) po časi i zaradila punu kutiju novca. Nakon što je marljivo radila na štandu, Suri se tada otišla igrati u park, a povela je i svog psića.

Injured Suri Cruise takes her dogs to the park in NYC

Njezina majka, rijetko objavljuje fotografije djevojčice jer na taj način želi zaštiti njezinu privatnost. Ipak, za 14. rođendan, Katie je objavila fotografiju malene Suri ispod koje su mnogi, u komentarima, njezinoj kćeri poželjeli sretan rođendan.

O djevojčici rijetko možemo čuti neke novosti. Ipak, poznato je kako ju otac nije posjećivao nakon razvoda s glumicom, a tada se pretpostavljalo da je glavni krivac za prekid kontakta s djevojčicom - scijentološka crkva. Tom je u zajednicu pokušao uvući i Suri i Katie, ali je glumica poduzela sve kako bi se izvukla.

Pixsell

Tom je tijekom Katiene trudnoće kupio kućni ultrazvuk i pomno pratio tijek trudnoće. Liječnici su kritizirali njegov postupak jer je samo bolničko osoblje osposobljeno pratiti trudnoću putem medicinskih aparata. Imao je i neke bizarne molbe kojih se Katie morala pridržavati tijekom poroda, kao na primjer da mora biti tiha, prenosi Mirror.

'Suri nisam vidio 110 dana, a scijentologija je razlog rastave'
'Suri nisam vidio 110 dana, a scijentologija je razlog rastave'

Prema scijentološkoj crkvi, tijekom poroda mora biti apsolutna tišina, a žena koja se porađa se mora suzdržati od pričanja i vikanja, jer vjeruju da to može naštetiti djetetu.

Suri joj je najvažnija: Katie ne izlazi jer želi biti ‘dobra majka’
Suri joj je najvažnija: Katie ne izlazi jer želi biti ‘dobra majka’

Nakon razvoda od Toma, Katie je dobila naputke da pet godina ne smije pričati o njihovom braku ili imati javnu vezu, a nad Suri ima puno skrbništvo.

- Katie smije imati vezu, samo ne smije izlaziti u javnost i dopustiti da ima kontakte sa Suri - rekao je izvor blizak obitelji za Radar. Katie je nakon razvoda započela tajnu vezu s glumcem Jamiejem Foxxom s kojim je prekinula vezu prošle godine, a sada je u vezi s Emiliom Vitolo (33) s kojim je viđena više puta u javnosti.

Tom cruise and daughter suri-NY

Kasnije su započele priče kako se Tom ipak želi vratit u život kćeri te da je napustio scijentološku crkvu. Ipak, konkretnih dokaza da poznati glumac ponovno viđa svoju kćer, nikada nije bilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin