To je to što me zanima!

Thor otkrio neviđene snimke sa seta: Dizao 'utege' bez majice

Na videu s treninga Chris izvodi nešto nalik borilačkim vještinama, a u pozadini se čuje smijeh snimatelja i ekipe sa snimanja
Vidi originalni članak

Film kojeg je publika dugo očekivala, 'Thor:Ljubav i grom' stigao je u kina još u lipnju, no nije se baš proslavio. Chris Hemsworth (38) vratio se kao bog munje, a za tu ulogu dugo se pripremao. Uložio je sate i sate, imao scene vježbanja, no film se ipak našao na listi najgore ocijenjenih Marvelovih filmova. 

Glumac je nedavno sa javnosti podijelio neke dosad neviđene snimke sa svojih scena vježbanja koje su se mnogima svidjele. Na njima diže 'uteg' te izvodi nešto nalik borilačkim vještinama, i to sve bez majice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

- Evo neka nikad neviđena scena moje transformacijske vježbe za Thora - otkrio je Chris.

CHRIS HEMSWORTH Nabildani mišići 'Thorove' ruke oduševili su obožavateljice, ali noge nisu: 'Preskačeš li vježbe?'

'Thor: Ljubav i grom' nije baš postigao slavu kakvoj su se mnogi nadali, ali s obzirom da je film spojio Chrisa s redateljem Taikom Waititijem, obožavatelji su se ponadali da će ovaj film biti još bolji od 'Thora: Ragnaroka'.

Umjesto toga, mnogi su kritizirali kako film sadrži samo hrpu nabacanih šala, mlakog negativca kojeg glumi Christian Bale, a osim toga, obožavatelji su prigovorili i glumcu Russellu Croweu koji je utjelovio ulogu Zeusa.

SVE UZ HUMOR Chris Hemsworth još jednom pokazao da je super cool tata

Podsjetimo, Chris nije htio jesti meso prije poljupca s Natalie Portman (41) u filmu Thor: Ljubav i Grom. Lijepa glumica je vegetarijanka gotovo čitav svoj život, a 2011. je postala veganka.

NOVA EPIZODA 'EKSPERIMENTA':

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bree1977 15.11.2022.

    Očajan film,negledljiv.....što napraviste u odnosu na prvi dio ...🤢

Komentiraj...
Vidi sve komentare