Lifestyle

Komentari 3

Chris Hemsworth još jednom pokazao da je super cool tata

Chris Hemsworth još jednom pokazao da je super cool tata

On je veliki ljubitelj sporta, i većina njegovog vremena se vrti oko neke vrste treninga, partnerica mu je slična pa ne čudi da su i djeca jako zainteresirana za različite vrste rekreacije

Moja žena i ja smo dizajnirali ultimativno obiteljsko vježbanje. Sve što vam treba je dijete, skate, konj i stav 'ja to mogu' - napisao je poznati glumac na svom Instagramu ispod dva videa. 

POGLEDAJTE VIDEO:Na jednom videu on drži kćer Indiu Rose za ruku, dok ona nosi kacigu i stoji na skateu. Zajedno prolaze kroz male uspone i padove u skate parku. On pri tom trči dok nju drži za ruku. Na drugom videu, India Rose sjedi na poniju, a njegova supruga Elsa Pataky vuče ponija trčeći oko krivina. 

Chris često objavljuje zabavne igre s djecom, a kako je i sam veliki ljubitelj sporta to pokušava prenijeti i  na djecu. Iz njegovih postova jasno je da je vježbanje veliki dio njihovih života. 

Chris je ljubitelj surfanja, dizanja utega, military treninga, joge, ronjenja, a s djecom se rado zabavlja na raznorazne načine. Vozi i njihove male motore, igra golf. 

Chris i Elsa imaju troje djece - kći Indiu Rose (9) te blizance sinove Tristana i Sashu (7). 

Sve njegove objave prati i njegov prepoznatljivi humor zbog čega ga ljudi i obožavaju. Prije gotovo godinu dana objavio je video svojih sinova obučenih u kupaće hlačice, majice s perajama i maskama za ronjenje. 

- Tata, možemo li ići na ronjenje? Naravno djeco! Ali pošto nismo bili ni blizu mora, a tata kakav ja jesam dao sam im da se obuku u ronioce pa smo pošli u šetnju - napisao je u objavi. 

Na svom Instagramu često odaje počast i svojoj supruzi za sav silan trud i ljubav koju daje njihovoj djeci.