To je to što me zanima!

Tina Katanić seli se iz Hrvatske

Proputovala sam skoro cijeli svijet, otkrila sam strast za putovanjima. Radila sam svoj posao kao menadžer, edukator i mentor u jednoj firmi. Zanat sam ispekla na dragom, našem HRT-u i evo, rekla je ranije
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Tina Katanić povukla se iz javnosti 2015. nakon što su trojica, tada mladića, objavili snimku na kojoj je u polusvjesnom stanju završila u intimnom trenutku s dvojicom. Prošle godine vratila je Instagram profil, ali izbrisala ga je nakon nekog vremena.

- Proputovala sam skoro cijeli svijet, otkrila sam strast za putovanjima. Radila sam svoj posao kao menadžer, edukator i mentor u jednoj firmi. Zanat sam ispekla na dragom, našem HRT-u i evo, sad to znanje prenosim nekim novim klincima. Lijepo mi je, educiram te mlade cure koje me gledaju kao neku stariju sestru i kad vidim da sam nekoj dala to samopouzdanje i da sam je naučila nekim stvarima za život i na neki način im malo promijenila živote, a to znam jer dobivam feedback od njih, to je to - ja sam svoju misiju napravila - ispričala je ranije.

ZABORAVLJENE MANEKENKE Gdje su danas ljepotice: Malina ljubi misterioznog Stipu, a Tina Katanić je proputovala svijet

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, ponovo odlazi iz Hrvatske zbog nove ljubavi. Navodno se zbog novog dečka seli u Španjolsku, a, kako tvrde upućeni, sretna je i zadovoljna.

Ranije je Katanić progovorila i o snimci, koja je joj umalo uništila život.

- Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja - rekla je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Medo1314 12.11.2023.

    Možeš pobjeći od svega ali ne od sebe samoga.

  • TheWho 12.11.2023.

    Joj ajde ne osuđujte ju moralne vertikale. Sama cinjenica da cura seli, vjv radi primitivizma zbog kojeg nigdje nije dobrodosla. Kao nismo nitko imali skandala kad smo bili mladi...dada...

  • Aglaonema 11.11.2023.

    Što si još radila???🫣

Komentiraj...
Vidi sve komentare