To je to što me zanima!

'Uskoro nam je 9. godišnjica, ali brak nam uopće nije prioritet...'

Sonja je kupnju stana planirala dvije godine te je podignula kredit. Pratiteljima je otkrila kako razmišlja i o povratku na YouTube scenu, a prvi video bi bio o novom stanu
Vidi originalni članak

Influencerica i poduzetnica Sonja Kovač (36) već osam godina u sretnoj je vezi sa samozatajnim Goranom Mandićem. Nedavno su kupili i luksuzni stan u Zagrebu, a brojne pratitelje zanima i kada će zaljubljeni golupčići pred oltar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Sonja je na društvenim mrežama zamolila pratitelje da joj postave pitanja, a influencerica je potom otkrila kako o vjenčanju još uvijek ne razmišlja. 

ODVAŽNO POZIRANJE Sonja Kovač je objavila niz fotki bez grudnjaka: Javila se Celzijus

- Nije mi to još prioritet. Ne znači da neće biti, ali mene uvijek vodi ona - sve u svoje vrijeme, a ultimativni cilj u životu mi je biti sretna. Ostalo su samo formalnosti - kratko je prokomentirala Sonja. 

Neke pratitelje je zanimalo i kada će napraviti 'House tour' na svom YouTubeu kanalu. 

- Puno vas me je to pitalo i planiram to napraviti kad bude vrijeme. Razmišljam i o povratku na YouTube pa mislim da ću tako predstaviti stan - otkrila je influencerica. 

Inače, kupnju stana je planirala dvije godine te je podignula kredit. Influencerica je pogledala dva stana, jedan na Remetama i jedan u Štefanovcu.

Oduševio ju je onaj na Remetama, koji je četverosoban i ima ukupno 128 kvadrata, od čega je 97 kvadrata zatvorenog prostora. 

- Imam osjećaj da je ispunio sve naše želje. Čini mi se da je to to - rekla je tada Kovač. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 23.02.2021.

    Ok. Hvala na informaciji.

  • ekonomist1 23.02.2021.

    normalno kad joj je samo novac na pameti. Jadan ti takav zivot i brak...

  • post it 23.02.2021.

    Pa zašto bi i bio? Nek svatko ide za svojom sretnom zvijezdom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare