Show

Komentari 84

Sonja Kovač je objavila niz fotki bez grudnjaka: Javila se Celzijus

Sonja Kovač je objavila niz fotki bez grudnjaka: Javila se Celzijus

Na prvoj fotografiji potopno je gola te miriše ružu, a tu je i šampanjac. Na drugoj objavi je u sličnom okruženju, ali ovaj put je pozirala u hotelskoj kupaonici. Na trećoj se pak zaogrnula ručnikom

Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Moj spoj na Valentinovo slađi je nego ti. Koja je naj, 1, 2 ili 3.?, napisala je influencerica Sonja Kovač (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu je objavila nekoliko golišavih fotografija te je pratiteljima pokazala kako uživa u tri različite kade. 

Na prvoj fotografiji potopno je gola te miriše ružu, a tu je i šampanjac. Na drugoj objavi je u sličnom okruženju, ali ovaj put je pozirala u hotelskoj kupaonici.

Na trećoj pak fotografiji, uz šampanjac i cvijeće, nalaze se svijeće, a Sonja se zaogrnula ručnikom.

Fanovi su joj pisali kako se ne mogu odlučiti koja im je fotografija najbolja, a javila joj se i pjevačica Nives Celzijus (39) koja joj je u komentarima ostavila zaljubljeni emotikon.

A nakon poziranja u u kadama, fotografirala se u hodniku. Legla je na pod u visokom čizmama te je zavodljivo gledala u kameru.

Sonja je nedavno kupila stan u Zagrebu, gdje će se ubrzo useliti s dečkom Goranom Mandićem, s kojim je u ožujku prošle godine proslavila osmu godišnjicu veze. 

Influencerica je pogledala dva stana, jedan na Remetama i jedan u Štefanovcu. Oduševio ju je onaj na Remetama, koji je četverosoban i ima ukupno 128 kvadrata, od čega je 97 kvadrata zatvorenog prostora. 

Najčitaniji članci