Show

Komentari 20

'Uskoro nam je 9. godišnjica, ali brak nam uopće nije prioritet...'

'Uskoro nam je 9. godišnjica, ali brak nam uopće nije prioritet...'

Sonja je kupnju stana planirala dvije godine te je podignula kredit. Pratiteljima je otkrila kako razmišlja i o povratku na YouTube scenu, a prvi video bi bio o novom stanu

Influencerica i poduzetnica Sonja Kovač (36) već osam godina u sretnoj je vezi sa samozatajnim Goranom Mandićem. Nedavno su kupili i luksuzni stan u Zagrebu, a brojne pratitelje zanima i kada će zaljubljeni golupčići pred oltar. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Sonja je na društvenim mrežama zamolila pratitelje da joj postave pitanja, a influencerica je potom otkrila kako o vjenčanju još uvijek ne razmišlja. 

- Nije mi to još prioritet. Ne znači da neće biti, ali mene uvijek vodi ona - sve u svoje vrijeme, a ultimativni cilj u životu mi je biti sretna. Ostalo su samo formalnosti - kratko je prokomentirala Sonja. 

Neke pratitelje je zanimalo i kada će napraviti 'House tour' na svom YouTubeu kanalu. 

- Puno vas me je to pitalo i planiram to napraviti kad bude vrijeme. Razmišljam i o povratku na YouTube pa mislim da ću tako predstaviti stan - otkrila je influencerica. 

Inače, kupnju stana je planirala dvije godine te je podignula kredit. Influencerica je pogledala dva stana, jedan na Remetama i jedan u Štefanovcu.

Oduševio ju je onaj na Remetama, koji je četverosoban i ima ukupno 128 kvadrata, od čega je 97 kvadrata zatvorenog prostora. 

- Imam osjećaj da je ispunio sve naše želje. Čini mi se da je to to - rekla je tada Kovač. 

Najčitaniji članci