To je to što me zanima!

Veliko finale: Pobjednik Rap Campa odlazi sa 100.000 kuna

ŽESTOKA BORBA Adrijan, Luka i Nikola spremni su odmjeriti snage u velikom finalu 'Rap Campa', prvom regionalnom hip-hop talent showu. Osim repera Milija, stiže i Baka Prase
Vidi originalni članak

Sve je spremno za današnje veliko finale prvog hrvatskog hip-hop talent showa “Rap Camp” u zagrebačkom klubu Opera. U završnicu su ušli Luka Prgić Prga, Nikola Raspolić Prikola i Adrijan Šimunaj ASH te se bore za ugovor s JoomBoosom u vrijednosti od 100.000 kuna, pobjedničku statuu i snimanje triju autorskih pjesama.

No, osim proglašenja pobjednika, na najluđi tulum ove godine stižu i youtuberi Saamo Petraa, TheSikrt, 8rasta9, xnikx2x, Svenky, Bruno Lukić, 10ficho, Doris Stanković, Marco Cuccurin te Magic Leon. Fil Tilen i Stoka zapjevat će novu pjesmu ‘‘S.O.S.’’, rap hit koji je najavio ‘‘Rap Camp’’. Dugoočekivani tulum bit će pod voditeljskom palicom Ivana Vukušića i Nike Zorjan, a cijelu večer ‘‘začinit’’ će reper Mili koji je osvojio cijelu regiju hit pjesmom ‘‘Loca’’ i ‘‘Grmi’’. Uzbuđenja prije velikog, najluđeg tuluma ne manjka, a finaliste smo pitali kako se osjećaju prije jednog od najbitnijih dana u njihovom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Od finalne večeri očekujem pobjedu. Zašto? Pa zato jer sam najbolji. Treme nemam i pun sam samopouzdanja. Ako pobijedim trčat ću s rukama u zraku i galamiti ‘‘Ajmo Rijeka’’. Najveća podrška su mi moja mačka i prijatelj Perso - rekao nam je Prikola.

Niti Luka Prgić ne krije uzbuđenje. 

- Očekujem da nastup prođe dobro i da se svi dobro zabavimo. Imam malu tremu, ali riječ je o pozitivnoj. Nadam se da će sve proći dobro, a ako pobjedim proslavit ću u krugu obitelji, prijatelja i djevojke koji su mi ujedno i najveća podrška - rekao nam je Luka. Adrijan je otkrio kako u nedjelju očekuje veliku zabavu i druženje s ljudima koje voli.

- Nemam tremu, možda mrvicu, još uvijek mi nije došlo do glave da sam u finalu. Ako pobijedim odmah ću s prijateljima ići popiti piće i dobro se zabaviti - rekao nam je ASH koji kao najveću podršku prvo navodi svoju djevojku, obitelj, ali i brojne fanove koji će navijati za njega. 

Luka, Adrijan i Nikola već su napisali tekstove i snimili spotove za svoje prve, prave autorske pjesme. Svaki je odabrao skroz drugačiju tematiku, ali svaki je ostao svoj. Nikola Prikola kao temu svoje pjesme odabrao je - sir. To mu je, tvrdi, omiljeno jelo pa je odabir bio logičan. 

RAP CAMP Party godine je uz Stoku i Fila: Trojac u utrci za 100.000 kuna

- Moj stil repanja je uvijek istinit, ali prije svega humorističan. Tematika sira se zbog toga nametnula sama po sebi - objasnio je Nikola.

Prga je, za razliku od Prikole, odabrao sasvim drugačiju temu svoje prve autorske stvari. On je odlučio odrepati pjesmu svojoj djevojci. 

- U repu je sve do emocije, to je isto neki način izražavanja, i zato je jako bitno prenijeti neki osjećaj kroz pjesmu. Ja se to uvijek trudim napraviti i, prije svega, ostati svoj - rekao je.

Kad se predstavljao, Ash je priznao kako su ga u osnovnoj i srednjoj školi maltretirali jer je bio punašniji, a sad o toj svojoj patnji bez problema repa. 

- Moj rap stil je dosta emotivan, nekad i agresivan, i baš uvijek nastojim prenijeti svoje osjećaje u svaku pjesmu - govori.

A to je ovom pjesmom i dokazao. Nakon što su snimli svoje pjesme popularni youtuber Choda ocijenio je rad dečkiju i rekao da je prezadovoljan njihovim rimama.

- Prga je pokidao. Njegov spot mi je najbolji, a i pjesma mi se jako sviđa. Prikolina pjesma je prezabavna i sviđa mi se, iako više volim ozbiljnije stvari, kao što je Ashova. No, sve u svemu, dečki su odlično odradili posao - rekao je Choda. S njim se složio i Stoka. 

- Moj favorit je Prga jer smatram da je najviše zagrizao. Dolazi najbolje pripremljen i najzainteresiraniji je. Veseli me finale, bit će napeto - rekao nam je Stoka, koji je također bio i Lukin mentor, no kaže kako ne smatra da će upravo zbog toga pobijediti.

Rap Campu se pridružila i Kristina Mandarina koja je zajedno s kandidatima Fil Tilenova tima ‘‘Outsider’’, snimila spot na Hreliću, gdje je plesala u vrućim hlačicama. Njoj čak ni hladnoća nije smetala pa se odlučila za oskudnu kombinaciju. Popularna Kristina bila je odjevena u svoju prepoznatljivu zelenu majicu koja ju je i proslavila, a uz nju je kombinirala ogromne sunčane naočale, maskirnu jaknu s bundom i vruće hlačice. Naravno, neizostavan dodatak u njihovom su spotu bile i - mandarine. 

-  Ekipa je bila genijalna. Fil Tilen i ja smo kao Tito i Jovanka u nekom medernijem stilu. Lokacija je bila vrhunska - rekla je Mandarina.

Na najluđi tulum u gradu koji svoja vrata otvara u 18 sati stiže i najpoznatiji youtuber Baka Prase. kojeg na kanalu prati više od milijun i pol vjernih obožavatelja.  Ulaznice za finalnu večer mogu se kupiti preko sustava  Entrio.hr, i to po cijenu od 55 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bro_Jooks 15.12.2019.

    Zelim se i ja prijaviti na natjecanje. Slusajte ovo: Yoooo hej ti, sto me gledas kao da sam vec zvijezda, jedina zvijezda koju ja znam je majoneza. Kad smo vec kod majoneze, doktor mi je rekao da mi je sperma totalno bez veze. Svaki dan se budim u pet, kako bi mogao za tvoje oko zapet (OOOuuuuuu) (Ovdje beat dropa i refren krene) Jadrankooo Koooosoooor za tebe bi se popeo na Moooosoooooor (Onda zbor ovo ponovi par puta sa bas cool harmonijama). M m Kad me pitaju kakv mi je to friz, samo im se pomokrim na griz (uuuuuu vruce). Majka mi Edo, otac Enis, a ja po cijele dan lizem penis. (Woop) Jucer sam po tvojoj mami, svrsio kao tsunami (volim zene). Masivan je moj Hot Dog, a jos veci je moj steamy log (Imam probleme s probavom woop woop). (Ovdje eminem uskoci i rece droppa par barova). Potrosio sav WC papir na solji, izmet ne izlazi po mojoj volji (Kao sto rekao problemi sa probavom). Policija me zeli, jer si mi anus vi-djeli (Bio na balkonu). Susjeda mi donosi kolace, a ja njoj skacem u gace (da bar). Hej ti tvoju solju razorit cu masno, a sad idem jer mama kaze da je kasno *MIC DROP*

  • 15.12.2019.

    Ljudi, samo vi objavljujte baku prase i takve, pa se onda čudite poslije zašto su djeca zatupljena. Riječi ne bi rekao da je pravi rap. Ali kad čujem baka prase i rap, dio duše mi ode s ovog svijeta.

  • 15.12.2019.

    Veca sprdnja od ovog ne postoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare