To je to što me zanima!

'Krao sam lijekove po kućama na vrhuncu slave. Zbog tableta mi je prsnulo i debelo crijevo'

Otišao bih u kupaonice kuća koje su bile na prodaju i gledao ima li tableta. To se sve događalo na vrhuncu slave, dok sam glumio Chandlera. Pa tko bi pomislio da Chandler krade po kućama, rekao je
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Prijatelji', Matthew Perry (54), koji je iznenada preminuo u subotu u jacuzziju, promovirajući svoje memoare prije nekoliko godina otkrio je ABC-jevoj novinarki Diani Sawyer da je jedno vrijeme pretresao kupaonske ormariće po tuđim kućama.

- Nedjeljom sam išao na dane otvorenih vrata kuća koje su na prodaju i otišao bih u kupaonice te tražio imaju li kakvih tableta unutra i ukrao ih. Mislim da su ljudi mislili: 'Pa nema šanse da bi Chandler ušao i krao od nas' - rekao je. 

To se sve događalo dok je bio na vrhuncu slave.

U memoarima je otkrio i kako je bio na 6000 sastanaka Anonimnih alkoholičara, 30 godina je proveo na terapijama, išao je na rehabilitacije i prošao detoksikaciju čak 65 puta. 

MATTHEW PERRY Bio je zaljubljen u Jennifer Aniston, a od Cameron Diaz je na spoju dobio udarac u glavu...

Alkohol je prvi put okusio kada mu je bilo tek 14 godina.

Cijelu svoju životnu priču, uspone i padove te borbu sa ovisnošću otkrio je u memoarima. Opisao je sve, i kako mu je jednom zbog droge puklo debelo crijevo zbog čega je bio u komi dva tjedna i pet mjeseci u bolnici.

TRIJEZAN JE 18 MJESECI Matthew Perry: Na triježnjenje sam potrošio oko 69 mil. kuna

O tabletama je postao ovisan nakon što je 1997. prvi put nakon ozljede na skuteru za vodu popio tabletu protiv bolova. Postao je ovisan o osjećaju da kada popije tabletu bol nestane, a rekao je i kako je znao popiti 55 Vicodina dnevno. 

- Možete pratiti putanju moje ovisnosti kroz moju težinu u seriji od sezone do sezone. Kad sam bio deblji, to je alkohol. Kad sam mršav, to su tablete. Kad imam kozju bradicu, to je puno tableta - rekao je.

MATTHEW PERRY Zvijezda 'Prijatelja': Zaustavili su mi srce na pet minuta, zato nisam snimao s Meryl Streep

Perry je u emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' i rekao kako mu je tijekom operacije zbog bolova u želucu stalo srce na 5 minuta. Morali su ga oživljavati, a tijekom oživljavanja su mu tada slomili osam rebara.


 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Suštinu u prvi plan 29.10.2023.

    Nit' se ženio, nit' ima djecu. 65 puta na odvikavanju. Loša bilanca.

  • Jopazg 29.10.2023.

    To je pozadina Holyvooda. Ja mislim da nema glumice koja nije nekome morala dati za ulogu na pocetku karijere. Droge tamo ima na lopate i svi su je koristili svojedobno u nekom obliku.

  • vilnius 29.10.2023.

    I baš je "prsnulo" ili?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare