Obavijesti

Show

Komentari 3

Matthew Perry: Na triježnjenje sam potrošio oko 69 mil. kuna

Matthew Perry: Na triježnjenje sam potrošio oko 69 mil. kuna
4

Perry, koji je utjelovio Chandlera u kultnoj seriji 'Prijatelji', je taman počeo biti trijezan uoči specijalne epizode u kojoj su se okupili stari 'prijatelji' nakon 17 godina, a koja je emitirana u svibnju 2021. godine

VIDEO

Nakon što je nedavno priznao koliko je bio blizu smrti zbog ovisnosti o narkoticima, glumac Matthew Perry (53) je sada otkrio da je potrošio oko 9 milijuna dolara (69 milijuna kuna) kako bi se izliječio od ovisnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

Perry je u nedavnom intervjuu za The New York Times podijelio vrtoglavi iznos koji je potrošio kroz godine kako bi konačno bio trijezan. 

- Vjerojatno sam potrošio oko 9 milijuna dolara kako bih se otrijeznio - procijenio je glumac te je dodao da je nedavno proslavio 18 mjeseci od kada je trijezan. 

Prema tome je Perry, koji je utjelovio Chandlera u kultnoj seriji 'Prijatelji', taman počeo biti trijezan uoči specijalne epizode u kojoj su se okupili 'stari prijatelji' nakon 17 godina, a koja je emitirana u svibnju 2021. godine.  

Prema Celebrity Net Worthu, Perryjeva neto vrijednost iznosi 120 milijuna dolara. Glumac je zarađivao 22.500 dolara po epizodi u prvoj sezoni 'Prijatelja'. U posljednje dvije sezone (deveta i deseta)  plaća mu je, kao i njegovim kolegama, pošteno porasla te je zarađivao milijun dolara po epizodi. 

Podsjetimo, Matthew je nedavno priznao da je njegova borba s ovisnošću u jednom trenutku postala toliko teška da je prije nekoliko godina 'skoro umro' u dobi od 49 kada mu je debelo crijevo puklo zbog prekomjerne upotrebe narkotika. 

Glumac je 2018. godine završio na, kako je tada rekao, operaciji probavnog trakta, ali nedavno je otkrio da je zapravo proveo dva tjedna u komi i pet mjeseci u bolnici te da je devet mjeseci morao koristiti kolostomsku vrećicu.

Matthew Perry iz serije Friends o neprežaljenom prekidu s Julijom Roberts: 'Bilo je previše'
Matthew Perry iz serije Friends o neprežaljenom prekidu s Julijom Roberts: 'Bilo je previše'

- Liječnici su mojoj obitelji rekli da imam dva posto šanse za preživljavanje. Stavili su mi uređaj koji se zove ECMO aparat, koji diše umjesto tvojih pluća. I to se zove Zdravo Marijo. Nitko to ne preživi - ispričao je Perry za People.

 Perry je odlučio iskreno progovoriti o tome koliko su mu ovisnosti o drogama i alkoholu uništile život u svojim memoarima 'Friends, Lovers and the Big Terrible Thing', koja će izaći 1. studenoga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin