To je to što me zanima!

Zvijezde 'Seksa i grada' oglasile se zbog optužbi protiv Face: 'Mi podržavamo žene, teško im je'

Tri žene istupile su protiv poznatog glumca kada su ispričale traumatične seksualne napade na njih. Sada su se javile i zvijezde koje su s njime glumile i podržale žrtve napada
Vidi originalni članak

Zvijezde 'Seksa i grada', Sarah Jessica Parker (56), Cynthia Nixon (55) i Kristin Davis (56), progovorile su o optužbama na račun glumca Chrisa Notha (67), koji je u popularnoj seriji glumio Facu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlučile su se o cijeloj mučnoj situaciji oglasiti na svojim društvenim mrežama zajedničkom objavom putem Instagram priče.

- Jako smo tužne što čujemo optužbe protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to moralo biti jako teško učiniti i pohvaljujemo ih za to - napisale su glumice uz svoje potpise.

Prošlog tjedna Chrisa Notha su dvije žene optužile za seksualno zlostavljanje. Kažu da su se incidenti dogodili u Los Angelesu 2004. godine i u New Yorku 2015. godine.

TVRDI DA JE NEVIN Treća žrtva optužila 'Facu': 'Nije me slušao kada sam govorila 'ne', nadala sam se da će stati'

Nakon toga se javila i treća žrtva, koja tvrdi da se seksualno zlostavljanje dogodilo kada je imala samo 18 godina i radila kao pjevačica i hostesa. U njezin je restoran navodno često dolazio pijan.

Glumac je demantirao optužbe.

- Optužbe protiv mene koje pojedinci iznose godinama, čak i desetljećima, su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana. 'Ne' uvijek znači 'ne', to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao te žene - rekao je Noth. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mala vatra 22.12.2021.

    Tajnamoja,a zašto ne?Segal je uništio sve žene koje su bile s njim u braku,Eastwood ima nebrojeno djece ko turski sultan,Delon je uništio Romy Schneider i sina kojeg nikad nije priznao odgojila je njegova majka,onaj Weinstein užas.a na Woody Allen ne treba riječi..pa čak u najdivniji predsjednik Roosevelt je godinama imao Missy..

  • tajnamoja 21.12.2021.

    Ne vjerujem?! Zar i on?!?!

  • raven1 21.12.2021.

    Nije mi jasno...one su s tim čovjekom radile desetljeća...poznaju ga....ako je gad, što ga nisu same raskrinkale ? A ako nije bio gad, zašto odmah stanu na stranu optuživačica ? Zašto ne pričekaju da izađe više detaslja,da vide je li priča istinita ili nije ??? Ako je došlo do silovanja, zašto nisu prijavile policiji ? Nije mi ovo u redu, da prijatelja baciš u stranu zbog riječi neke žene koju ne poznaješ, da se nešto dogodilo prije 15 godina ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare