Show

Komentari 6

Zvijezde 'Seksa i grada' oglasile se zbog optužbi protiv Face: 'Mi podržavamo žene, teško im je'

Zvijezde 'Seksa i grada' oglasile se zbog optužbi protiv Face: 'Mi podržavamo žene, teško im je'

Tri žene istupile su protiv poznatog glumca kada su ispričale traumatične seksualne napade na njih. Sada su se javile i zvijezde koje su s njime glumile i podržale žrtve napada

Zvijezde 'Seksa i grada', Sarah Jessica Parker (56), Cynthia Nixon (55) i Kristin Davis (56), progovorile su o optužbama na račun glumca Chrisa Notha (67), koji je u popularnoj seriji glumio Facu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Odlučile su se o cijeloj mučnoj situaciji oglasiti na svojim društvenim mrežama zajedničkom objavom putem Instagram priče.

- Jako smo tužne što čujemo optužbe protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to moralo biti jako teško učiniti i pohvaljujemo ih za to - napisale su glumice uz svoje potpise.

Prošlog tjedna Chrisa Notha su dvije žene optužile za seksualno zlostavljanje. Kažu da su se incidenti dogodili u Los Angelesu 2004. godine i u New Yorku 2015. godine.

Nakon toga se javila i treća žrtva, koja tvrdi da se seksualno zlostavljanje dogodilo kada je imala samo 18 godina i radila kao pjevačica i hostesa. U njezin je restoran navodno često dolazio pijan.

Glumac je demantirao optužbe.

- Optužbe protiv mene koje pojedinci iznose godinama, čak i desetljećima, su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana. 'Ne' uvijek znači 'ne', to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao te žene - rekao je Noth. 

Screenshot

Najčitaniji članci