Show

Komentari 18

Treća žrtva optužila 'Facu': 'Nije me slušao kada sam govorila 'ne', nadala sam se da će stati'

Treća žrtva optužila 'Facu': 'Nije me slušao kada sam govorila 'ne', nadala sam se da će stati'

Već su ranije dvije žene istupile protiv poznatog glumca kada su ispričale traumatične seksualne napade na njih. Ovaj puta se oglasila i treća, 'Ava', koja je u vrijeme napada imala samo 18 godina

Optužbe protiv 'Face' iz 'Seks i grada' ne prestaju. Sada se javila i treća žena koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje. Napad na nju se dogodio, kaže, kada je imala samo 18 godina. Pokušavala ga je odgurnuti, no bio je presnažan za nju.

POGLEDAJTE VIDEO:

30-godišnjakinja koja je istupila protiv glumca koristi pseudonim 'Ava', a navodi da je glumac Chris Noth (63) navodno nasrnuo na nju u restoranu 2010. godine.

- Imala sam osjećaj kao da sam jedina osoba na svijetu koja je čula da govorim 'ne' - rekla je, a prenosi Page Six.

Rekla je da je odlučila javno progovoriti o susretu s glumcem nakon što je u stranim medijima vidjela da su još dvije žene imale slično iskustvo kao ona što joj je dalo hrabrosti. Jedna ga je optužila za seksualno zlostavljanje 2004. godine, a druga 2015. godine. Glumac je negirao sve optužbe.

Kada je glumac nasrnuo na Avu, ona je imala samo 18 godina, a radila je kao hostesa i pjevačica u talijanskom restoranu Da Marino u New Yorku.

North je tada imao 55 godina i taj je restoran često posjećivao, obično pijan. Njih dvoje su tamo često zajedno pjevali, rekla je Ava za stane medije.

Kaže da se jednom i pridružila glumcu za stolom gdje su pričali o njezinoj karijeri i rodnom Torontu.

- Volim Kanađanke - priznala je da joj je govorio dok ju je hvatao i privlačio da mu sjedne u krilo.

Oko jedan sat ujutro, nakon što se restoran zatvorio, Avi je menadžer rekao da će joj platiti u stražnjem uredu restorana. Tamo je i došla, uzela svoj kaput i novce. Odjednom je u ured došao i North koji je ugasio svjetla.

- Ponašao se kao da smo se namjerno iskrali u ured zajedno - rekla je i opisala glumca kao teškog i snažnog.

North ju je navodno tada počeo ljubiti, pribijati uz stol u uredu i dirati. Kaže da se nadala da će to što ima menstruaciju zaustaviti glumca, no nije. Ava se pomaknula na stolicu kako bi ga mogla odgurnuti rukama i nogama.

- Nije me slušao kada sam govorila 'ne', ali je čio kada sam rekla 'ne ovdje'. Uvjerila sam ga da ćemo se sastati negdje drugdje - ispričala je za Daily Beast.

Ava je tada rekla da je uspjela uvjeriti glumca. Kasnije ju je pitao za njezinu adresu kako bi mogao po nju poslati automobil koji bi ju dovezao do njegovog doma, no ona je otišla kući i nije mu odgovarala.

- Svi udovi su me ujutro boljeli - prisjetila se.

British Independent Film Awards 2018 - London

Glumac je negirao sve Avine navode i nazvao ih 'potpuno izmišljenima'.

- Cris uopće ne poznaje ovu osobu i, kao što je već rečeno, nije i nikada ne bi na taj način prešao granicu - rekao je predstavnik glumca za strane medije.

Ava je treća žena koja je istupila protiv glumca , a o prethodnim incidentima izvještavali smo i ranije.

Najčitaniji članci