To je to što me zanima!

'Ako tako piše u ugovoru, platit ćemo odštetu za Emiliana Salu'

Mi smo častan klub. No, ako nemamo obvezu platiti odštetu, a čini se da postoje neke nepravilnosti, onda je logično da kao predsjednik radim ono što je najbolje za klub, rekao je prvi čovjek Cardiffa
Vidi originalni članak

Još skupljamo informacije o cijelom procesu. Kad sve posložimo, uvjeren sam da ćemo se dogovoriti s Nantesom i krenuti dalje, rekao je predsjednik engleskog nogometnog premijerligaša Cardiff Cityja Mehmet Dalman.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nantes je Cardiffu za 17 milijuna eura prodao Emiliana Salu, argentinskog napadača koji je poginuo u padu aviona. Nesretni nogometaš je po potpisu ugovora s Cardiff Cityjem otišao pozdraviti bivše suigrače u Nantes. Avion mu se srušio u Engleski kanal,  a prošli tjedan njegovo tijelo pronađeno je u olupini zrakoplova na dubini od 67 metara.

NEĆAK U NJEGOVOM DRESU Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele moj, fališ nam...

Prema medijskim napisima velški klub je do sada odbijao uplatiti odštetu koja stoji u ugovoru između klubova, a Nantes je zaprijetio tužbom, što je potvrdio i Dalman. No, predsjednik Cardiff Cityja je istaknuo kako klub čeka pojašnjenje slučaja.

- Mi smo častan klub. Ako nas ugovor na to obvezuje, naravno da ćemo isplatiti odštetu. No, ako nemamo tu obvezu, a čini se da postoje neke nepravilnosti u tome, logično je da kao predsjednik djelujem u najboljem interesu za klub - rekao je predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SilikoniralaSiSe 13.02.2019.

    Rekao je da čeka da se nađe tijelo,sada čeka razjašnjenje slučaja.Da je Sala išao na neko putovanje u Argentinu mimo ičega razumio bi,ali momak je išao u njihovom avionu na transfer koji.su oni inicirali,tužiti Cardiff odmah dsboga nr zaigrali chsmpionship više.

  • razumni...not 13.02.2019.

    Problem je sto u ugovorima stoji platimo sada cca 30% a sljedeću ostatak i tu ima “rupa” u ugovoru koji će i jedni i drugi htjet iskoristit. Dajte novac obitelji Sale i budite ljudi

  • seperate_ways 12.02.2019.

    Ako ne isplate odštetu treba ih izbaciti iz lige. Dno dna od kluba i predsjednika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare