Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

'Ako tako piše u ugovoru, platit ćemo odštetu za Emiliana Salu'

Mi smo častan klub. No, ako nemamo obvezu platiti odštetu, a čini se da postoje neke nepravilnosti, onda je logično da kao predsjednik radim ono što je najbolje za klub, rekao je prvi čovjek Cardiffa

Ligue 1 - FC Nantes v Nimes Olympique
Foto: STEPHANE MAHE
5 komentara

Još skupljamo informacije o cijelom procesu. Kad sve posložimo, uvjeren sam da ćemo se dogovoriti s Nantesom i krenuti dalje, rekao je predsjednik engleskog nogometnog premijerligaša Cardiff Cityja Mehmet Dalman.

Nantes je Cardiffu za 17 milijuna eura prodao Emiliana Salu, argentinskog napadača koji je poginuo u padu aviona. Nesretni nogometaš je po potpisu ugovora s Cardiff Cityjem otišao pozdraviti bivše suigrače u Nantes. Avion mu se srušio u Engleski kanal,  a prošli tjedan njegovo tijelo pronađeno je u olupini zrakoplova na dubini od 67 metara.

NEĆAK U NJEGOVOM DRESU Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele moj, fališ nam...

Prema medijskim napisima velški klub je do sada odbijao uplatiti odštetu koja stoji u ugovoru između klubova, a Nantes je zaprijetio tužbom, što je potvrdio i Dalman. No, predsjednik Cardiff Cityja je istaknuo kako klub čeka pojašnjenje slučaja.

- Mi smo častan klub. Ako nas ugovor na to obvezuje, naravno da ćemo isplatiti odštetu. No, ako nemamo tu obvezu, a čini se da postoje neke nepravilnosti u tome, logično je da kao predsjednik djelujem u najboljem interesu za klub - rekao je predsjednik.

Naši partneri pišu
Message