Obavijesti

Sport

Komentari 19

Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele moj, fališ nam...

Objava Saline sestre rasplakala svijet: Anđele moj, fališ nam...
1

Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je njegov ujak Emiliano trebao nositi u Cardiff Cityju. Tijelo njezinog brata nedavno je izvučeno iz olupine aviona na dnu Engleskog kanala

VIDEO

Na fotografiji je jednogodišnji sin Romine Sale, sestre poginulog nogometaša Emiliana Sale, koja se još jednom emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od voljenog i neprežaljenog brata.

VIDEO

Pokretanje videa...

01:13

Romina je sinu navukla plavi dres s brojem 9, isti onaj koji je Emiliano trebao nositi u Cardiff Cityju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moj anđele, zagrli me dušom. Anđele neukroćenih krila, volim te. Znam da će uvijek biti svjetlost koja će mi osvjetljavati put, a ja ću ti reći, pamtit ćemo svaki trenutak sreće koju smo imali, svaki zagrljaj, svaku emociju, svaki osmijeh koji si posvetio njemu i ljubav koju si mu dao. Volimo te i jako nam fališ - napisala je Romina.

Nakon gotovo tri tjedna potrage, na dnu Engleskog kanala pronašli su olupinu aviona u kojem su argentinski nogometaš i britanski pilot Dave Ibbotson letjeli iz Nantesa prema Cardiffu. Identificirali su tijelo Emiliana Sale, a za pilotom još tragaju.

Umro od udarca

Emiliano Sala nije se utopio, već je umro od ozljeda glave i trupa, objavio je engleski Sun rezultate obdukcije. Salino tijelo pronađeno je prije nekoliko dana u avionu koji je lociran na dnu La Manchea nakon točno 17 dana potrage, a identificirali su ga po otisku prsta. Odmah je odvezen brodom u Englesku gdje je obavljena obdukcija.

Neutješni Vaha se rasplakao na jedno pitanje o Emilianu Sali...
Neutješni Vaha se rasplakao na jedno pitanje o Emilianu Sali...

Podsjećamo, Emiliano Sala bio je u avionu koji je 21. siječnja poletio iz Nantesa gdje je Argentinac bio kako bi se oprostio od suigrača. Avion je nestao iznad Engleskog kanala, potraga je obustavljena nakon tri dana, a obitelj je, uz pomoć mnogih slavnih nogometaša, nastavila privatnu potragu koja je dala rezultate već nakon dva dana.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu