To je to što me zanima!

Alen Babić u društvu zvijezde UFC-a. Uskoro se vraća u ring?

Hrvatski boksač snimljen je u boksačkoj dvorani u Dublinu u društvu slavnog UFC borca, a trenutačno nije poznato kada bi se 'Savage' mogao vratiti u ring nakon poraza u borbi za titulu
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Alen "Savage" Babić  (11-1-0) snimljen je kako trenira u Irskoj u Celtic Warrior dvorani zajedno s UFC-ovim borcem poluteške kategorije Johnnyjem Walkerom (21-7-0, 1 NC).

Babić je na fotografiji uhvaćen u vrlo dobrom raspoloženju. Fotografirao se s Walkerom u ringu, a obojica nose boksačke rukavice.

OPLEO PO BIVŠEM TRENERU Babić: Šest mjeseci trčim za Pijetrajem, sramotim se javno i privatno. Više ga ne poštujem ISPRIČAO SE PIJETRAJU Babić se posuo pepelom: Zaje*o sam. Želim se vratiti kući...

Iako nije poznato kojim se točno povodom Hrvat našao u Irskoj, vjerojatno je odradio sparring s Walkerom, koji se priprema za drugi meč protiv Magomeda Ankalaeva (18-1-1) sredinom siječnja.

Nije poznato kada će Babić u ring

Za razliku od brazilskog MMA borca, Babić nema planove za povratak u borilačku arenu. Još nije poznato kada i gdje će biti njegova iduća borba nakon što je u travnju izgubio nokautom u prvoj rundi od Lukasza Rozanskog u okršaju za WBC-ov pojas bridger kategorije.

Inače, Babić je trenirao u dvorani u Dublinu u kojoj je trener Packie Collins, koji je stručnjak za boks.

"Savage" se nedavno našao u središtu pozornosti nakon što je javno opleo po bivšem treneru Leonardu Pijetraju. Babić je molio Pijetraja za oprost, htio se vratiti u njegovu dvoranu u zagrebačkoj Dubravi... Ali izgleda kako je njihov odnos završen.

- Šest mjeseci trčao sam za tim čovjekom. Sramotim se javno i privatno, šaljem poruke i preko ljudi pokušavam doći do njega, a on se nije u stanju meni javiti - otkrio je Babić u gostovanju za emisiju Sport Nedjeljom. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • benito_1 14.12.2023.

    Sljedeći mu je meč na ulazu u noćni klub. 

  • benito_1 14.12.2023.

    Sljedeći mu je meč na ulazu u noćni klub. 

  • anatoom 14.12.2023.

    Babicu te noge, sta je to ? Vidi Walkeru listove, a vidi sebi ? Nije ni cudo da si teturao ringom ko Mujo u kolu cim te zakacio onaj Poljak. Imas noge od maslaca, napravi par vjezbica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare