To je to što me zanima!

ANKETA: Pogledajte gol Osijeka koji je zbog zaleđa poništio VAR

U petoj minuti nadoknade Osijek je stigao do pobjede, no nakon nekoliko minuta VAR soba je rekla - ništa od toga. Trener Nenad Bjelica VAR sobu nazvao je cirkusom te se obrušio na njih
Vidi originalni članak

Opet problemi sa suđenjem.

U prvom nedjeljnom derbiju HNL-a Osijek i Gorica remizirali su 1-1. Gorica je povela u 55. minuti golom Dieyea, u prvoj minuti nadoknade Osijek je izjednačio penalom, a potom je u petoj minuti nadoknade Erceg zabio gol za pobjedu Osijeka u zadnjim sekundama.

KAKVA DRAMA Drama u Osijeku! Bohar zabio penal u nadoknadi, a gol na samom kraju im poništio VAR

Ipak, nakon nekoliko minuta pregledavanja te situacije, VAR soba je odlučila kako se radilo o zaleđu! O zaleđu od tek par centimetara, ako i to, no ipak - zaleđu.

Takve odluke Nenad Bjelica odmah je nazvao cirkusom te poručio da se te crte koje nikome nisu jasne povlače kako nekome u VAR sobi padne na pamet.

DRAMA U OSIJEKU Bjelica pobjesnio: VAR? Običan cirkus, te crte od milimetra se povuku kako im pada na pamet

- To povlačenje crta je cirkus, VAR je cirkus, to povlačenje crta za par centimetara. Razumio bih da se gleda zaleđe za pola metra-metar. On je to povukao kako to njima ta crta odgovara, nitko tu crtu ne razumije. Naš igrač stoji na istom mjestu između njihova dva igrača, kako oni to vide iz kuta koji nije u liniji s ta tri igrača. Oni su fenomeni i trebamo im čestitati na tome - rekao je Bjelica za ArenaSport.

Situaciju možete pronaći OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 208

  • Lukavi2208_1 08.03.2021.

    Strašno koja lakrdija od sudačke organizacije!!!Nije ni čudo što nemamo sudaca u vrhu europskog nogometa!!!

  • mario164 08.03.2021.

    Ako je milimetar zaleđe je. Isto kao i metar. Takva su pravila. Istina da se iz ove slike baš ne vidi.

  • đuro kojotovski 08.03.2021.

    po meni je ovo totalno nejasna situacija.. nisam gledao utakmicu i ne zanima me kako je izgledala, ali ovo je totalni kaos.. na VAR fotografiji povučena je crta kod nogu iako se uopće ne vidi jasno gdje se nalaze noge Osijekovog igrača u odnosu na Goričinog.. isto tako zaokružena su ramena jer je i to dio tijela kojim se može postići pogodak.. ali, na fotografiji se ne može procijeniti ni čije je rame bliže golu Gorice.. potpuna nejasna situacija.. položaj kamere je ovdje jako otežao i VAR sudcima, ali i svim gledateljima.. žalosno je da u prvoj ligi imamo samo glavnu kameru koja stoji na centru i prati sve te jednu u crti kaznenog prostora.. ovo je situacija koja pokazuje da barem jedna kamera mora biti još na sredini šesnaesterca kako bi se ovakve situacije lakše rješavale kad dođe do njih.. isto tako, treba promijeniti mentalitet i prestati samo pričati o sucima i napadati ih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare