To je to što me zanima!

Senzacija svih senzacija i šok za Argentince! Saudijci ih srušili

Dva poluvremena, dva različita lica Argentine i Saudijske Arabije. 'Gaučosi' su poveli s 1-0 Messijevim penalom u prvom poluvremenu, ali furiozni Saudijci su pobijedili golovima Al Dawsarija i Al Shehrija
Vidi originalni članak

Saudijska Arabija priredila je jedno od najvećih iznenađenja na Svjetskim prvenstvima. Golovima Al Shehrija u 48.minuti  i Al Dawsarija u 53. minuti anulirali su vodstvo Argentine koje je donio Messi iz penala u 10. minuti. 

PREDSTAVLJAMO SKUPINE C I D Messiju je Katar zadnja šansa, Francuzi moćni i s ozljedama

Argentinci su odlično otvorili utakmicu, prijetili su sa svih strana. Messi, Gomez, Di Maria radili su probleme bokovima Saudijske Arabije, a sve je urodilo plodom u 10. minuti kada je Messi realizirao jedanaesterac.

Slovenac Vinčić sudio pokazao je na 11 metara nakon konzultacije s VAR-om i spornom situacijom u šesnaestercu Saudijaca. Abdulhamid je povlačio Paredesa, a Vinčić je nakon provjere bez razmišljanja sudio jedanaesterac.

Saudijci nisu mogli parirati tehnički snažnijem suparniku, a otvorena igra koštala ih je s još tri pogotka Argentinaca. Na njihovu sreću, dva gola Lautara Martineza te jedan Lea Messija poništeni su zbog zaleđa. 

Do kraja poluvremena ozlijedio se saudijski kapetan Al Faraj koji je izašao na poluvremenu. 

U nastavku utakmice pojavila se hrabrija i odlučnija Saudijska Arabija. Al Shehri je u 48. napravio slalom u obrani 'gaučosa' te spretno matirao nemoćnog Martineza.

Argentinci se nisu niti snašli, a već je bilo 2-1. Al Dawsari poigrao se s obranom Argentinaca na lijevoj strani te preciznim udarcem doveo Saudijce u vodstvo.

Argentina - Saudi Arabia Live Score

Prijetili su Argentinci, većinom ubačajima s krila, ali nije bilo učinka. Kompaktna obrana Saudijske Arabije otklonila je sve prijetnje. Do kraja utakmice dobili su šest žutih kartona, a sudac je zbog brojnih izmjena, ali i zadržavanja igre produžio osam minuta nadoknade.

I tada kreće prava drama. Argentinci su nastavili s beskonačnim ubačajima u kazneni prostor Saudijaca, a prilikom jednog vratar Al Owais koljenom je u glavu pogodio braniča Al Shahranija.

TEŽAK NOKAUT Brutalni sudar igrača i golmana Saudijaca, koljenom u čeljust

Utakmica je zaustavljena, a Vinčić je dodao još šest minuta nadoknade na to. Do kraja utakmice, 'gaučosi' nisu ozbiljnije priprijetili, a Saudijci su mogli slaviti veliku pobjedu na početku Svjetskog prvenstva u Katru.

Idi na 24sata

Komentari 278

  • Gay NK Dinamo. 23.11.2022.

    pogledaj Argentinu , de maria i messi, ostatak može možda zaigrati za hajduk ili osijek ,a trener im je malo pametniji sa taktikom

  • landoflunatics 22.11.2022.

    Napadač saudijska Al dowsari mislim da se zove je pretrčao 3 km više od Messija. Nije se baš pretrčao Leo danas.

  • kojiznam 22.11.2022.

    Necro pazi da ti oci ne iskoce do kraja turnira 🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare