To je to što me zanima!

Armada na Derbiju della Učka slavi rođendan: darivanje krvi, korteo pa čudesna koreografija

Proslava rođendana ima i tradicionalni humanitarni karakter, a u nedjelju će se na Kantridi položiti vijenci na spomenik svim poginulim članovima Armade i navijačima Rijeke u Domovinskom ratu
Vidi originalni članak

Subotnji Derbi della Učka bit će: susjedski rivalitet, europski važan dvoboj i - slavljenička priča. Jer riječka Armada, najžešći dio sjajne navijačke podrške koju Rijeka uživa u vrhunskoj atmosferi Rujevice (a ima i stalni, vjerni navijački suport na gostovanjima) ovog vikenda slavi svoj 36. rođendan.

Kako sami kažu: 36 godina plovimo bez stajanja!

POGLEDAJTE VIDEO: Armada spektakl

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Program proslave uklopljen je u HNL meč sa Puljanima, a počinje na dan utakmice već u 9 sati, dobrovoljnim darivanjem krvi i to tako da će svaki darivatelj dobiti besplatnu ulaznicu za utakmicu s Istrom (19:10 na Rujevici), Armadin poklon i dar Gradskog društva Crvenog križa Rijeka.

SUBOTA NA RUJEVICI Divni derbi Della Učka: 'Profina' moćna Rijeka i nikad jača Istra!

Slijedi navijački korteo od Podmurvica do Rujevice pa navijanje sa sjevera uz, kako najavljuju, 'veliku rođendansku koreografiju'. Evo što Klub navijača Armada poručuje svim svojim članovima i navijačima uoči proslave 36. rođendana i Derbija della Učka.

XXXVI. godina - plovimo bez stajanja!

Polako ulazimo u tjedan u kojem započinjemo sa obilježavanjem 36. rođendana naše grupe.

Ove godine program započinje u subotu, 06.05.2023. od 09 do 13 sati na stadionu Kantrida već tradicionalnim dobrovoljnim darivanjem krvi.

Svaki darivatelj će na poklon dobiti ulaznicu za utakmicu Rijeka - Istra 1961, poklon iznenađenja KN Armada i znak pažnje GDCK Rijeka.

Program se nastavlja isti dan u 17 sati velikim okupljanjem kod caffe bar Donatello, te zajedničkim odlaskom - korteom do kampa na Rujevici odnosno sjeverne tribine.

U 19,10 sati naša Rijeka igra protiv Istre 1961, priprema se velika rođendanska koreografija tako da poseban poziv svim našim članovima da na vrijeme uđu na stadion te prate uputstva vođe navijanja.

Pozivamo svakog našeg člana, svakog navijača Rijeke na stadionu da od prve do zadnje minute budemo 12. igrač našim dečkima, kao i svih 36 godina do sad te da naše susjede sa druge strane Učke probudimo iz sna o Europi i pokažemo im di im je mjesto!

Koncert povodom 36. rođendana održati će se u Docker pub na Rujevici nakon utakmice uz goste iznenađenja.

Proslavu ćemo završiti u utorak, 09.05.2023. u 17 sati polaganjem vijenaca na spomenik svim poginulim pripadnicima Armade i navijačima Rijeke u Domovinskom ratu.

MLADOST S KVARNERA Frigan, Hodža, Galešić, Smolčić, Liber... Rijeka na riječki pogon

Idi na 24sata

Komentari 26

  • no sleep 04.05.2023.

    2.liga

  • 04.05.2023.

    nisam znao da su članovi armade sudjelovali u domovinskom ratu

Komentiraj...
Vidi sve komentare