To je to što me zanima!

Atletico prokockao pobjedu, Celta pokvarila Suarezovu večer

Atletico je s 51 bodom u uvjerljivom vodstvu, s osam bodova prednosti pred Barcelonom i Real Madridom koji imaju i jednu utakmicu više. Celta Vigo je sa 26 bodova na desetoj poziciji
Vidi originalni članak

Celta Vigo je uspjela zaustaviti niz od osam uzastopnih pobjeda Atletico Madrida i oteti bod odigravši 2-2 (1-1) gostujući kod vodeće momčadi španjolske La Lige na Wanda Metropolitanu.

VRSALJKU 90 MINUTA Ni srpski golman nije zapaprio Atleticu: Suarezova 'panenka' za nastavak juriša prema tituli

Santi Mina je u 13. minuti postigao vodeći pogodak za Celtu. Luis Suarez je donio preokret za domaću momčad. Prvo je u 45. minuti postigao izjednačujući pogodak, a u 50. minuti je najbolji strijelac lige postigao i svoj 16. ovosezonski pogodak za vodstvo Atletica.

Sve do 89. minute momčad Diega Simeonea imala je tri boda u rukama, kad je Argentinac Facundo Ferreyra u svom debiju za momčad iz Viga postigao gol za konačnih 2-2, čime je Celta postala tek druga momčad koja je ove sezone odnijela bod s Wande Metropolitano.

Zanimljivo je da su vratari na ovoj utakmici ostali bez obrana, jer su sva četiri udarca unutar okvira gola završila i u mreži.

Atletico je s 51 bodom u uvjerljivom vodstvu, s osam bodova prednosti pred Barcelonom i Real Madridom koji imaju i jednu utakmicu više. Celta Vigo je sa 26 bodova na desetoj poziciji.

ODVOJILI SE NA VRHU Atletico ne posustaje: Suarez, Felix i Correa srušili Valenciju

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nori 🖖 09.02.2021.

    Dođe mu da nekog ugrize

  • Roko_Prč 09.02.2021.

    I dalje ne kontam da je Barca pustila Suareza, a zadržala nekakvog Breithvaita ili kako se već zove i Dembelea. A o Simeoneu nema se više što reći, izlapio ko mineralna voda, sve više liče na Barcu jer čim im se neko suprostavi sa igrom koja je sušta suprotnost od njihove bjesomučne uzaludne trke nemaju pojma jesu li došli ili pošli ..........

  • odcentramalonadesno 09.02.2021.

    Zabiti Atleticu 2 gola i to u Madridu !? To se ne pamti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare