To je to što me zanima!

'Barca je najbolja na svijetu, a Bayern i nas čeka težak posao'

Odličnom uzvratnom utakmicom u osmini finala Lige prvaka Barcelona je izbacila Napoli (uk. 4-1), a u četvrtfinalu idu na Perišićev Bayern. Trener Setien kaže da uvijek može bolje, ali da ima i najbolju momčad na svijetu
Vidi originalni članak

U prvom smo poluvremenu bili odlični. Na ovakvoj razini ne možeš samo igrati svoju igru, već moraš gledati i što protivnik radi. U mislima nam je da ćemo se susretati s vrhunskim momčadima, a na to gledamo optimistično. Znam da je Barcelona najbolja momčad na svijetu, rekao je nakon pobjede protiv Napolija (3-1) na Nou Campu trener Barcelone Quique Setien

'Blaugrana' se plasirala u četvrtfinale Lige prvaka gdje će igrati protiv njemačkog Bayerna. Tako će se na suprotnim stranama naći hrvatski reprezentativci Ivan Rakitić (32) i Ivan Perišić (31). Zbog trenutne situacije s pandemijom korona virusa igra se samo jedna utakmica, a prema kladionicama je u njoj favorit njemački klub.

BARCA I BAYERN IDU DALJE Slijedi hrvatski okršaj: Rakitić i Perišić igrat će u četvrtfinalu LP!

- Ne bi komentirao te stvari. Morat ćemo odigrati utakmicu protiv nevjerojatnog rivala, a na ovoj razini nema favorita. Istina je da imamo najboljeg igrača na svijetu, ali Lewandowski je dao 13 golova u Ligi prvaka. Oba kluba mogu slaviti - objasnio je Setien.

Leo Messi (33) odigrao je odličnu utakmicu protiv Talijana te je zabio prekrasan gol i lukavo izborio penal. Malo se žalio na ozljedu, ali kako stvari stoje, to je bila samo trenutna bol i neće biti problema za Argentinca na završnom turniru u Portugalu. 

- Razgovarao sam s njim i na poluvremenu i nakon utakmice. Udarac je bio vrlo jak i neugodan, ali sve je u redu. Sigurno će igrati protiv Bayerna - rekao je strateg Barcelone.

U ovoj su im utakmici nedostajali kartonirani Sergio Busquets (32) i Arturo Vidal (33), a trener 'blaugrane' prokomentirao je i njihovu igru.

HRVATSKO ČETVRTFINALE Rakitić bio najlošiji na terenu? Marca: Njegova noć za zaborav

- Da, vidio se nedostatak Busquetsa i Vidala jer oni donose iskustvo, mirnoću i razne druge stvari. No, mislim da nam nisu previše nedostajali jer su De Jong, Roberto i Rakitić odradili dobar posao pa ćemo vidjeti tko će igrati protiv Bayerna - zaključio je Setien. 

Podsjetimo, parovi četvrtfinala Lige prvaka su: Atalanta - PSG (12.8.), RB Leipzig - Atletico (13.8.), Barcelona - Bayern (14.8.) - Manchester City - Lyon (15.8.).

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 09.08.2020.

    po čemu je najbolja boga ti isusa

  • roba95 09.08.2020.

    Ajde čuvati ovce to ti ide bolje nego da budeš trener nabit ce vas Bayern ko kantu

  • Enor 09.08.2020.

    Rakitić najlošiji na tekmi

Komentiraj...
Vidi sve komentare