To je to što me zanima!

Bivši vođa Grobara: Nemam pojma tko su uhićeni Hrvati

Sve to nema previše veze s borbom za prevlast. To je posljedica bijesa koji se nakuplja godinama zbog nenavijačkih stvari koje se događaju na tribini, rekao je Miloš Radisavljević, bivši vođa navijača Partizana
Vidi originalni članak

Miloš Radisavljević zvan Kimi bivši je vođa Partizanove navijačke grupe 'Alkatraz'.

Pričao je o neredima na utakmici Partizana i Crvene zvezde, kad je stotinjak navijača iz frakcije Vandal Bojs te Južni front, pojačanih “legionarima” iz Hrvatske, Bugarske i Grčke - navalilo na pripadnike 'Alkatraza'.

ZADAR IZGUBIO Verbalni rat: Grobari izazivali povicima 'Gdje su vam Hrvati'

Radisavljević se, kako prenose srpski mediji, nakon dugo vremena vratio na navijačku tribinu. Bio je na utakmici Partizana i Zadra u ABA ligi kad su se dvije frakcije navijača Partizana vrijeđale. Nalazio se na 'opozicijskoj' strani.

- Loše je što su svi prenijeli moj povratak na tribinu ispred rezultata Partizana. Bilo je malo vrijeđanja, ali nakratko - rekao je Kimi za Balkan Info i nastavio:

- Južnu Partizanovu tribinu kontroliraju ljudi koji nemaju previše veze s navijačima. Mi ne želimo sukobe, nadam se da ćemo svi uskoro biti na istoj strani. Nama su problem pet, šest ljudi... 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Kapetanu Partizana skinuo traku

Bio je i na derbiju Partizana i Zvezde kad su izbili neredi, ali nije bio na Jugu gdje je bilo tučnjave, već na Zapadu.

POGLEDAJTE VIDEO

 

- Pojma nemam tko su uhićeni Hrvati. Sve to nema previše veze s borbom za prevlast. To je posljedica bjesa koji se nakuplja godinama zbog nenavijačkih stvari koje se događaju na tribini - rekao je Kimi, koji je prije četiri godine skinuo kapetansku traku Partizanovom igraču Marku Šćepoviću.

- Nije to bilo ništa posebno niti nešto što bih ponovio. Srce me povelo. Loše je igrao i reagirao sam impulzivno. Nije to bilo tako strašno kao što su svi prenijeli. Samo sam mu rekao: 'Jel znaš da ne zaslužuješ nositi tu traku?!'. On je rekao: 'Znam', i to je bilo to - dodao je bivši vođa Grobara.

Podsjećamo, srpska policija privela je šestoricu Hrvata zbog sumnje da su sudjelovali u neredima na nogometnoj utakmici Partizana i Crvene zvezde.

PRETUČENI Tko su 'splitski Grobari'? MMA borac, nasilnik i bivši robijaš...

Na teret im se može staviti i kazneno djelo za 'nasilno ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu'. Za to je djelo predviđena kazna od šest mjeseci do pet godina u osnovnom obliku, te do 12 godina u najtežem obliku za vođe grupe.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ha eto 09.01.2018.

    Samo im dajte drvo i banane i odmah će ih svi prepoznati

  • dirknowitzki89 09.01.2018.

    heroji a ne zlocinci!!!

  • dinamojavolim1 09.01.2018.

    Znaci kad lik kaze “navodno ubojstvo francuskog navijaca” sve ti govori kakva je protuha

Komentiraj...
Vidi sve komentare