To je to što me zanima!

Bjeličin preporod: Osijek prvak? Tečaj je bio 100, sad je samo 5!

Prije mjesec i pol dana koeficijent da će NK Osijek biti prvak Hrvatske iznosio je 100, a danas je pao na 5. Trenutno se nalaze na drugom mjestu tablice HNL-a sa samo tri boda razlike od Dinama
Vidi originalni članak

Prema procjenama kladionica, Dinamo je početkom sezone bio favorit i praktički je bilo 'sigurno' da će biti novi/stari prvak Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: Mamić uoči Osijeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iza njih je slijedio Osijek, čiji je koeficijent na kladionicama iznosio 100, a Rijeka i Hajduk dijelili su treće mjesto.

Uoči početka sezone tečaj da će Dinamo biti prvak bio je mizernih 1,10. Točnije, gotovo da ne možete zaraditi, ako ste uplatili na Dinamo.

Da ste tada uložili 100 kuna da će Dinamo (p)ostati prvak Hrvatske, nakon odbitka manipulativnih troškova i PDV-a, eventualna isplata bila bi 116 kuna i 37 lipa.

ANKETA: 'JESENSKI PRVAK' Može li Bjelica dočekati proljeće na vrhu HNL-a? Do pauze 4 kola

Krajem rujna tečaj da će Osijek postati prvak Hrvatske bio je 50, a nakon serije rezultata pao je na 10.

Hajduk je u ovu sezonu krenuo s visokim ambicijama ali rezultati su izostali pa se tako nalaze na petom mjestu tablice s osvojenih 14 bodova.

NENAD BJELICA: 'Malo nas je, ali smo pravi...'

Naime, situacija je danas nešto drugačija. U rujnu je koeficijent na Hajduk iznosio 15, a sada iznosi 250. 

Dinamo je i dalje prvi favorit, no nakon kiksa protiv Osijek (2-0), kladionice su smanjile tečaj da će Osijek biti prvak. Prvo je tečaj bio 50, potom su ga nakon pobjede u Varaždinu smanjili na 20, a nakon slavlja protiv Gorice, tečaj da će Osijek biti prvak je pao na 10.

Danas je nevjerojatnih 5 dok je za 'Modre' povećan na 1,30.

ZORAN MAMIĆ: 'Ivušić je branio fantastično, a ovakve šanse moramo zabiti'

Rijeka se popela na 50. a Lokomotiva je sa skromnih 500 skočila na 999. Na 'tisućici' su ostali Slaven Belupo, Varaždin, Istra i Šibenik.

Kladionice sve više vjeruju Nenadu Bjelicu što nije previše čudno s obzirom na to da ima kvalitetnu momčad iza koje stoje rezultati.

Osijek se trenutno nalazi na drugom mjestu s ostvarenih 23 boda te sa samo tri boda razlike puše za vrat vodećem Dinamu. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • kirbi78 22.11.2020.

    To treba znati, 5 bodova s jednim danim golom i 0 primljenih

  • ivanusa 22.11.2020.

    ja sam navijač Dinama ali dok su Mačići u Dinamu želim mu sve najgore i veselim se svakom njegovom porazu.

  • biberrr 22.11.2020.

    Treba u HNLu još desetak Bjelica pa bi naši klubovi redovno igrali europske lige. Na vrhunskim trenerima ne treba štediti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare