To je to što me zanima!

Zubčić skroman 12. u prvoj utrci sezone: Ha, bolje je nego lani...

Iako je u jednom trenutku druge vožnje Zubčić i povećao prednost, drugi dio staze nije baš bajno odvozio te je naposljetku završio s tek 16. vremenom druge vožnje, te sveukupno 12.
Vidi originalni članak

Hrvatski skijaš Filip Zubčić nije uspio doći do postolja na otvaranju sezone u Söldenu, ali svejedno je postigao solidan rezultat i završio na 12. mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO: Filipova izjava nakon utrke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon prve vožnje veleslaloma u kojemu je Zubčić startao kao peti skijaš završio je 11., a u drugu vožnju je krenuo odlično te je izgledalo kao da ima prilike za znatno poboljšati rezultat. 

VELESLALOM U SÖLDENU Počela je nova sezona: Zubčić kasni 78 stotinki, zasad je 11.

Ipak, iako je u jednom trenutku i povećao prednost, drugi dio staze nije baš bajno odvozio te je naposljetku završio s tek 16. vremenom druge vožnje, te sveukupno 12.

- Utrka baš nije završila onako kako sam zamislio. U biti, najviše sam izgubio na strmini, i u prvom i u drugom laufu, a ostale dijelove odskijao sam dosta dobro. Ta je strmina bila ključni razlog za rezultat kakav je. Ali idemo dalje, optimistično trenirati. To je tek prva utrka. U svakom slučaju, otvorio sam ovu sezonu bolje nego prošlu.

IVICA KOSTELIĆ: Što se Janici dogodilo na Braču teška je ljaga. Bio sam zabrinut

Pobjednik je bio Lucas Braathen. Na drugom mjestu našao se Marco Odermatt, a prvi iz prve vožnje, Gino Caviezel, završio je treći.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • trpaj_sirotinju 18.10.2020.

    nije mi skijanje užitak kada vani udara sunce kao usred ljeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare