To je to što me zanima!

Boksački prvak Wilder: Sead Kolašinac ima sjajan rad nogu!

A da je tek zamahnuo kroše... Ne znamo kakva mu je tehnika, ali rad nogu je jako dobar. Ali je i predvidiv, time i ranjiv, pa moramo raditi s njim. Brz je na nogama, dobar početak... - stručna je Wilderova analiza
Vidi originalni članak

Svjetski teškaški prvak u boksu Deontay Wilder pogledao je 'borbu' Arsenalova nogometaša Seada Kolašinca s pljačkašima, koji su njega i Mesuta Özila napali noževima. I ostao je zadivljen!

POGLEDAJTE VIDEO Napali su Özila nožem! Sead Kolašinac spasio mu je život

DETALJI NAPADA Kolašinac je bio meta: 'Napali su ga pred njegovom kućom...'

Bh. nogometaš suprotstavio se trojici napadača, od kojih je jedan mahao nožem, a u jednoj verziji priče htjeli su oteti Özilov automobil, u drugoj Seadov sat.

- Kakav rad nogu, naprijed-natrag - rekao je Wilder za The Sun.

- A da je tek zamahnuo kroše... Ne znamo kakva mu je tehnika, ali rad nogu je jako dobar. Ali je i predvidiv, time i ranjiv, pa moramo raditi s njim. Brz je na nogama, dobar početak... - stručna je Wilderova analiza.

Özil je na društvenim mrežama zahvalio navijačima na podršci, a Kolašinac je samo objavio emoji šake i poruku "Mislim da smo dobro."

Policija nije uhitila napadače, a Kolašinac i Özil treniraju i u kadru su za nedjeljnu utakmicu Emirates kupa protiv Lyona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MODRA GALICA 28.07.2019.

    a ovaj turski njemac uteka ka pikica u turski restoran....a sramote i kukavičluka ma prava muškarčina nema što

Komentiraj...
Vidi sve komentare