To je to što me zanima!

Bugari u Zagreb putuju bez dva najbolja igrača, sudi Francuz...

Bernard Tekpetey, koji je zabio Dinamu u prvoj utakmici, neće igrati zbog kartona. Nema ni Cipranina Pierosa Sotirioua, koji završava transfer u japansku Sanfrecce Hiroshimu. Tamo je igrao i Mihael Mikić...
Vidi originalni članak

Dinamo u utorak od 20 sati protiv Ludogoreca igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka. Zagrebački je klub u Razgradu pobijedio 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo ugostio Adamovskog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini gol za Ludogorec postigao je neugodni Ganac Bernard Tekpetey (24), a neće ga biti u uzvratu zbog akumuliranih opomena.

Neće za bugarskog prvaka nastupiti ni ciparski reprezentativac Pieros Sotiriou (29), koji je otputovao u Japan potpisati za Sanfrecce Hiroshimu.

Inače, legenda je spomenutog japanskog kluba Mihael Mikić. U Sanfrecce je došao 2009. iz Dinama za 800.000 eura i zadržao se sve do 2018.

ODALI POČAST BRANITELJIMA FOTO BBB se prisjetili Oluje i dobili velike ovacije u Varaždinu POGLEDAJTE GOLOVE VIDEO Špikić uzdrmao Varaždin, Šego majstorijom šokirao lidera

Uzvrat na Maksimiru sudit će Francuz Benoit Bastien. Prošle sezone sudio je u Varšavi utakmicu Legia - Dinamo. Bila je to uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka. "Modri" su pobijedili 1-0 golom Bartola Franjića i tako potvrdili play-off.

Po dobrom Bastiena pamti Dinamo, ali ne i hrvatska reprezentacija. Sudio je onu utakmicu u Elcheu u Ligi nacija 2018. kad su "vatreni" doživjeli povijesni debakl. Španjolska je izabranike Zlatka Dalića pobijedila 6-0.

Spomenutu utakmicu u Razgradu između Ludogoreca i Dinama sudio je Turčin Cüneyt Çakir (45). Obznanio je kako odlazi u mirovinu. Svoje bogato znanje dijelit će mlađim kolegama u Turskom nogometnom savezu gdje su ga postavili za glavnog instruktora.

KOMENTAR Ma remi u Varaždinu nije baš nikakav problem, ali igra svakim danom brine sve više... NAKON REMIJA S VARAŽDINOM Navijači mu skandirali 'Čačiću, odlazi', a on kaže: Očekujemo samo pobjede, razmaženi smo!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • falk45 07.08.2022.

    Nije Dinamo Real da sve pobjeđuje . Pravi trener dođe brdo love a za našu ligu nam takav ne treba . A kod nas se traži dlaka u jajetu da ne velim nekaj sočnije. Nama je bitno da budemo prvaci i da nekaj vani napravimo a za to je Čačić dobar. Sve drugo su fantazije sa 2 tisuće gledalaca po utakmici .

  • Palmanova 06.08.2022.

    ipak je to odlicna vijest ,Taj Sotiru se nazabijao golova ali za manje klubove.dok je TekPeti brzanac,i da Livac zna osnovne stvari pokri stativu ne bi ovaj zabio.no ovisice sve o nama i podrsci 46.000 dlanova

  • Zukizuki 06.08.2022.

    Ako igra bude kao u 1.tekmi i Varaždinu Dinamo neće biti na konju makar da ovi igraju cijelu tekmu s 10igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare