To je to što me zanima!

Bugarski i irski mediji 'skidaju gaće' pred moćnim Dinamom: 'Oni su europski velikani...'

Irski nacionalni medijski servis RTE piše da je Dinamo proteklih sezona mučio velikane, pobjeđivao klubove iz Premiershipa usred Engleske te da je malo falilo da skine 'kraljicu Europske lige'
Vidi originalni članak

Ples Uefinih kuglica odlučio je da će Dinamo, ako izbaci makedonski Škupi, igrati protiv bugarskog Ludogoreca ili irskog Shamrocka u trećem pretkolu Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dresovi Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

INCIDENT U SKOPLJU Dinamove protivnike pretukli u disku dva dana prije utakmice!?

U srazu između Bugara i Iraca, Ludogorec je veliki favorit za prolazak, a mediji iz obje države odali su priznanje Dinamu koji će u tom trećem pretkolu, ako prođe Škupi, svakako biti favorit. Igrao tamo protiv Ludogoreca ili Shamrocka.

Sportal.bg tako priznaje da Ludogoreca u sljedećoj rundi natjecanja, prođu li uopće Irce, čeka težak zadatak protiv 'modrih'. Gol.bg 'modre' naziva hrvatskim i europskim velikanom te se prisjeća susreta Dinama i Ludogoreca u povijesti, ali i Dinamovih fantastičnih epizoda u Europi.

Irski nacionalni medijski servis RTE piše da je Dinamo proteklih sezona mučio velikane, pobjeđivao klubove iz Premiershipa usred Engleske te da je malo falilo da skine 'kraljicu Europske lige' - Sevillu.

STIŽU MAKEDONCI Čačić usporedio PSG i lokose: Nije točno da je Bočkaj krivac za golove, nisam ga se odrekao...

Prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka igraju se 2./3. kolovoza (Dinamo u gostima), a uzvrat 9. kolovoza na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • dahvaul 19.07.2022.

    Prava istina da je Dinamo ime u Europi a istina je da je i Hajduk jer bi si njega svaki klub štel priuštiti u kvalifikacijama.Šteta kaj si Hajduk nemre povesti Strahonju i ekipu da sudi pa bi se vidlo onda kak se ide dalje.

  • 19.07.2022.

    Bilo bi ok da pobjedjuje pa da skupe koju kunu/euro koje bi mogli uloziti da pokrpaju raspadajuci stad,pardon-krntiju i ruglo od stadionaion

  • 19.07.2022.

    Hahaha koji naslov kao da ga je pisao junak anTITO

Komentiraj...
Vidi sve komentare