Sport

Komentari 51

Bugarski i irski mediji 'skidaju gaće' pred moćnim Dinamom: 'Oni su europski velikani...'

Bugarski i irski mediji 'skidaju gaće' pred moćnim Dinamom: 'Oni su europski velikani...'

Irski nacionalni medijski servis RTE piše da je Dinamo proteklih sezona mučio velikane, pobjeđivao klubove iz Premiershipa usred Engleske te da je malo falilo da skine 'kraljicu Europske lige'

Ples Uefinih kuglica odlučio je da će Dinamo, ako izbaci makedonski Škupi, igrati protiv bugarskog Ludogoreca ili irskog Shamrocka u trećem pretkolu Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi dresovi Dinama

U srazu između Bugara i Iraca, Ludogorec je veliki favorit za prolazak, a mediji iz obje države odali su priznanje Dinamu koji će u tom trećem pretkolu, ako prođe Škupi, svakako biti favorit. Igrao tamo protiv Ludogoreca ili Shamrocka.

Sportal.bg tako priznaje da Ludogoreca u sljedećoj rundi natjecanja, prođu li uopće Irce, čeka težak zadatak protiv 'modrih'. Gol.bg 'modre' naziva hrvatskim i europskim velikanom te se prisjeća susreta Dinama i Ludogoreca u povijesti, ali i Dinamovih fantastičnih epizoda u Europi.

Irski nacionalni medijski servis RTE piše da je Dinamo proteklih sezona mučio velikane, pobjeđivao klubove iz Premiershipa usred Engleske te da je malo falilo da skine 'kraljicu Europske lige' - Sevillu.

Prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka igraju se 2./3. kolovoza (Dinamo u gostima), a uzvrat 9. kolovoza na Maksimiru.

Najčitaniji članci