To je to što me zanima!

Červar: Da, Štrleka ću pozvati! Čim prođe proceduru u Savezu

Vidio sam ovo što je poslao. On mora proći proceduru u HRS-u. Ako prođe, ja ću ga zvati u reprezentaciju. Takav igrač Hrvatskoj treba, no neke stvari ne ovise o meni, rekao je Lino Červar
Vidi originalni članak

Ja sam Manuela prvi uveo u reprezentaciju 2008. godine. Jasno je moje mišljenje o njemu i koliko ga cijenim. Pa on je godinama jedno od najboljih lijevih krila na svijetu, rekao nam je Lino Červar nakon što je Manuel Štrlek pismom HRS-u zatražio povratak u reprezentaciju za koju je odbio igrati na Europskom prvenstvu u siječnju na kojem je Hrvatska osvojila srebro.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja, Manuel Štrlek, ovim dopisom molim Skupštinu Hrvatskog rukometnog saveza i Upravni odbor HRS-a da ukine odluku vezanu uz moje neigranje za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, nakon što sam svojom odlukom odbio igrati za reprezentaciju. Spreman sam se staviti na raspolaganje izborniku za predstojeće reprezentativne akcije. Unaprijed zahvaljujem - napisao je Štrlek.

POSLAO IM PISMO Štrlek se posuo pepelom i moli za povratak: Hoću opet u repku

Hrvatsku za mjesec i pol dana očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu gdje će protiv Francuske, Portugala i Tunisa tražiti vizu za Tokio. Pitali smo Linu hoće li voditi Štrleka u Pariz.

- Vidio sam ovo što je poslao. On mora proći proceduru u HRS-u. Ako prođe, ja ću ga zvati u reprezentaciju. Takav igrač Hrvatskoj treba, no neke stvari ne ovise o meni. Ako se se s HRS-om to riješi, onda će Manuel opet biti u momčadi - najavio je izbornik.

Šef hrvatskog rukometa Zoran Gobac rekao je da igrač Veszprema neće više nikada igrati za reprezentaciju dok god je on potpredsjednik. No stvari će se, kako smo doznali, ipak promijeniti...

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Patton1203 09.03.2020.

    Proceduru????? Kome mora dati pinku, gopcu ili červaru???? Kod nas su važnije procedure nego kvalitete igrača. Sa procedurama smo drugi, kaj bi bilo da igramo sa kvalitetama????

  • fear combat 09.03.2020.

    Zar je taj mali kompleksaš jos izbornik?

  • komentator__Luka 09.03.2020.

    prvo neka se dokaže još je zelen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare