To je to što me zanima!

Gvardiol odigrao cijelu utakmicu u pobjedi Cityja nad Leipzigom! Kovačić susret gledao s klupe

Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu u pobjedi Cityja dok je Mateo Kovačić utakmicu odgledao s klupe. City je dominirao cijelom utakmicom, ali je susret odlučen tek u posljednjih deset minuta
Vidi originalni članak

​​​​​Manchester City slavio je u drugom kolu skupine G Lige prvaka. Na Red Bull Areni u Leipzigu slavio je protiv domaćina rezultatom 3-1. Baš kao što je pobijedio i u prvom kolu protiv Crvene Zvezde. City je od početka utakmice krenuo dominantno i preuzeo inicijativu. Tražili su "građani" put do gola Leipziga i pronašli ga u 25 minuti kada je za 1-0 pogodio Phil Foden.

NOVA KATASTROFA VIDEO Blamaža momčadi od milijardu eura: Newcastle je demolirao nemoćni PSG!

Foden je zabio nakon sjajne asistencije mladog veznjaka Rica Lewisa kojeg je proigrao Bernardo Silva. Asistencija je bila samo kruna na igru sjajnog Lewisa koji je svojim kretanjima među linijima izluđivao igrače Leipziga.

U završnici prvog dijela sjajnu priliku je imao Erling Haaland, ali je Janis Blaswich obranio. RB Leipzig u prvom poluvremenu nije uputio niti jedan udarac u okvir suprničkog gola, no izjednačio je već u trećoj minuti nastavka. Njemački sastav je izveo brzu kontru, Yussuf Poulsen je fantastično asistirao Loisu Opendu koji se sjurio prema vratima i pogodio uz samu vratnicu.

ŠAHTAR SRUŠIO ANTWERP VIDEO Pogledajte tragikomične reakcije. Dinamo treba čudo za izravan plasman u Ligu prvaka

"Građani" su ipak u završnici susreta stigli do tri boda golovima Juliana Alvareza u 84. minuti, te Jeremyja Dokua (90+2). Joško Gvardiol je za City protiv svog bivšeg kluba igrao cijeli susret, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mentalist1 05.10.2023.

    Vidin mali los ovu utakmicu

  • 04.10.2023.

    Nikada se ovaj Haaland i Mbappe nece moci usporedit sa Messijem i Ronaldom i tocka, govorio sam to i prije, talenti su to, ali to je sve, kad budu na razini desetljece bez prestanka ko ova dvojica onda mozemo pricat, do onda ni kopacke cistit ne mogu ni jednom ni drugom, Haaland je decko odlican napadac ali to je sve, takvih je bilo i bit ce, Mbappe ima brzinu i dribling tu i tamo, ali kreacija i mozak za igru nista.

  • ZUKIZUKIZUKI 04.10.2023.

    Alvarez je izmislio nogomet za halanda koji je s loptom na "vi"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare