To je to što me zanima!

Čolak sa suzama u očima: Ovo je vrhunac, čekam to cijeli život

Odličnim nastupima u Rijeci zaslužio je prezalak u grčki PAOK iz kojeg je prešao u švedski Mälmo te tamo igra nogomet karijere. Antonio Čolak je i na reprezentativnom popisu, a igrat će i Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Bilo je teško, ali drugo nismo ni očekivali. Jako su nas pritisnuli i rano poveli, ali uspjeli smo izjednačiti do poluvremena i to nam je dosta olakšalo stvari. Nije lako ući u Ligu prvaka, posebno ako krenete od prvog pretkola. Ali mi smo to zaslužili i prošli zajedno sve prepreke, rekao je Antonio Mirko Čolak (27) nakon što je njegov Mälmo izgubio kod Ludogoreca 2-1, ali bilo im je to dovoljno za prolaz u grupnu fazu najelitnijeg europskog natjecanja jer su kod kuće slavili 2-0.

LUDOGOREC ISPAO Kahlina i ekipa svladali Čolaka, ali on ipak odlazi u skupinu LP

'Čokigol' se našao i na Dalićevom reprezentativnom popisu, a svakako je to zaslužio igrama koje pruža u dresu švedskog kluba. Prošli su sve moguće prepreke na putu do elite, a sad ih čeka nagrada - kako financijska, tako i ona koja im omogućava igrati protiv najboljih europskih klubova. 

U osam utakmica europskih pretkola Čolak je zabio pet golova te je najbolji strijelac kvalifikacija za Ligu prvaka. Prije dvije i pol godine bio je najbolji strijelac HNL-a u dresu Rijeke s 20 zabijenih golova, a sad nosi dres reprezentacije i igra najbolji nogomet u životu.

UŽIVO OD 21 SAT Evo gdje možete gledati 'modre' u lovu na novo europsko čudo

- Ovo je čudesno, ponosan sam. Čekao sam cijeli život na ovaj trenutak i sve sanjao otkako sam bio dijete, to je vrhunac moje karijere. Govorim ovo sa suzama u očimai ne mogu opisati kako se osjećam, ostvarenje snova. Proslavit ćemo zajedno - to je naša glavna snaga, zajedništvo i momčadski duh, nema isticanja pojedinaca - rekao je Čolak za klupske stranice.

Izvlačenje skupina Lige prvaka je u četvrtak, 26. kolovoza u 18 sati, a onda će Mirko saznati tko mu stoji na putu u Europi.

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN NA JET SKIJU U DALMACIJI

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _zujo_ 25.08.2021.

    A Dinamo muku muči sa napadačima, ovaj tamo gore negdje zabija...

  • GNKDALTON 25.08.2021.

    bravo bre čolače,fk reka te stvorila bravo bre reka belih snova

  • Superheroj s Podunavlja 25.08.2021.

    Čolak u reprezentaciji i Ligi prvaka. Pepković ni u jednom ni u drugom. 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare