Sport

Komentari 150

Evo gdje možete gledati 'modre' u lovu na novo europsko čudo

Evo gdje možete gledati 'modre' u lovu na novo europsko čudo

Prije tjedan dana Dinamo je iznenađujuće pune mreže napustio Tiraspol (3-0), a sad 'modri' na Maksimiru idu po veliki preokret. 'Vjerujemo da možemo napustiti ovaj stadion uzdignutih ruku', rekao je trener Krznar

Ozljede, problemi unutar svlačionice, kritike publike, sve to Dinamo mora ostaviti iza sebe na sljedećih 90 minuta. Dobro, ili 120 minuta, a nakon rezultata iz prve utakmice i penali bi bili dobri, pa što bude. S time se i ne slaže trener Damir Krznar koji vjeruje da 'modri' mogu napraviti čudo na Maksimiru protiv tiraspolskog Šerifa.

- To je specifična, posebna, jedinstvena utakmica. Svaka je za sebe. Sve statistike padaju u vodu, a uvijek se volimo voditi za zakonom velikih brojeva. Pa jedanput im se mora dogoditi! Bih li sad potpisao penale? Iz današnje perspektive, ne. Ali pitajte me sutra... Mi vjerujemo zaista da možemo i prije riješiti stvari. Potpisao bih produžetke, ajmo tako reći. Penali? Oni su lutrija. Ako... Stat ću na tome, haha - rekao je dobro raspoloženi trener 'modrih'.

"Modri" su po kladionicama veliki favoriti za pobjedu (koeficijent je 1,40, na Šerif čak 8,90), ali kad se gleda ukupni prolazak, tu mu ne vjeruju previše. Na Moldavce je tu kvota samo 1,20, na Dinamo čak 4,20. A u anketi 24sata 58% čitatelja istaknulo je kako vjeruje u prolaz Dinama u grupnu fazu Lige prvaka, do 42 posto misli da će 'modri' ipak u Europsku ligu.

Zagreb: Trening nogometaša Dinama ouči uzvrata protiv Šerifa

A posluži li vrijeme, na Maksimiru bi mogao biti lijep broj navijača. Prodano je oko 5000 ulaznica, a iz kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju podržati 'modre'.

- Očekujemo da će stadion biti pun, da ćemo imati podršku da budu naš 12. igrač. Da atmosfera bude onakva kakva treba biti, kakva priliči za Ligu prvaka. Mislim da će nam pomoći, dati nam krila, novu dozu energije kad bude teško. Da napravimo rezultat koji toliko želimo - poručio je Luka Ivanušec.

Utakmica počinje u 21 sat uz izravan prijenos na drugom programu HRT-a i Areni Sport 1. 

POGLEDAJTE VIDEO: MICHAEL JORDAN NA JET SKIJU U DALMACIJI

Najčitaniji članci